Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Οι προτάσεις για τον τρόπο επιλογής υποψηφίων είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσες και συνεχίζεται μέχρι την Τετάρτη η ψηφοφορία

Οι προτάσεις για τον τρόπο επιλογής υποψηφίων είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσες και συνεχίζεται μέχρι την Τετάρτη η ψηφοφορία .


Συναντιόμαστε Έλληνες από διαφορετικούς χώρους που αντιστεκόμαστε στην παράδοση της Πατρίδας στους κερδοσκόπους του 4ου ράιχ.

Υποψήφιοι σε όλη την Ελλάδα πρέπει να είναι πολίτες που δέχονται την απόλυτη διαφάνεια και δημόσιο έλεγχο, πολίτες που δεν έχουν να ξοδέψουν χρήματα για εκλογές αλλά ψυχή .


Μαζί θα διαμορφώσουμε τον τρόπο που θα καλέσουμε και θα ενημερώνουμε όσους βομβαρδίζονται από την προπαγάνδα των συγκυβερνητών.

Προτείνετε υποψηφίους που μπορούν κατά την γνώμη σας να είναι εκπρόσωποι εκλεγμένοι σε κάθε νομό και ξεφύγετε από τα στάνταρ επαγγελματιών πολιτικών, προτείνετε άνεργους ,επιστήμονες ,γονείς ,επαγγελματίες.

Σε λίγες ημέρες θα μπορέσετε αν επιθυμείτε να υπογράψετε την ίδρυση του φορέα που θα ενώσει όλους τους Έλληνες για το μεγάλο ΟΧΙ στην νέα τάξη πραγμάτων.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

Αποφασίζουμε να ενωθούμε σαν μια γροθιά να ανατρέψουμε την παράδοση της Ελλάδας
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

Ανατρέπουμε την πολιτική ελίτ των συγγενών και των χρηματοδοτών τους που συμφωνούν ερήμην του Ελληνικού Λαού, συμμετέχουμε όλοι.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Αρνούμαστε εξευτελισμούς ,επιτρόπους ,προσβολές ,διασυρμούς ,κατασχέσεις γης, θάλασσας ,αέρα, υπεδάφους και κυρίως των ονείρων των παιδιών μας από τους τοκογλύφους .

Panos Kammenos




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο