Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ο Ν. Παπανδρέου, ο Τ. Μύλερ, ο Γ. Τερπεκλής και άλλες “ξεχασμένες” ιστορίες

  Antinews

 “Πρώτο Θέμα” για το Νίκο Παπανδρέου και την ζωή του. Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: Lifestyle που προκαλεί, όταν η Ελλάδα χρεοκοπεί!
Εμείς θα περιοριστούμε στο εξής απόσπασμα: ”Ο κ. Νίκος Παπανδρέου … τον Ιούλιο του 2003 εισέρχεται στο διοικητικό συμβούλιο μιας επιχείρησης με δεσπόζουσα θέση στην ελληνική αγορά. ..εκλέγεται μη εκτελεστικό και ανεξάρτητο μέλος στη διοίκηση της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., στην ιδιοκτησία της οποίας βρίσκεται το εμβληματικό ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία». .. Η ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβριο του 2009 ταυτίζεται χρονικά με την αποχώρηση του αδερφού του τότε νεοεκλεγέντα πρωθυπουργού από την παραπάνω θέση. Παρ’ όλα αυτά, επί σχεδόν πέντε χρόνια το όνομα του κ. Παπανδρέου φιγούραρε δίπλα σε αυτό του πρώην Αμερικανού πρεσβευτή στην Αθήνα Τόμας Μίλερ, ως μέλη και οι δύο της διοίκησης της «Μεγάλης Βρεταννίας».  Η σημαντική πείρα που αποκτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια και η συστηματική τριβή στα ενδιαφέροντα πεδία επιχειρηματικότητας οδηγούν τον Νίκο Παπανδρέου τον Σεπτέμβριο του 2010 στη σύσταση μιας μονοπρόσωπης εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με οικονομικό και καλλιτεχνικό προσανατολισμό. Η Top Cultural and Financial Firm, επί της λεωφόρου Συγγρού, παρέχει συμβουλές και εκπονεί μελέτες οικονομικού και επιχειρηματικού χαρακτήρα. ...”

Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά είναι γνωστά εδώ και … χρόνια. Κανείς όμως δεν ασχολήθηκε μαζί τους όταν έπρεπε. Τότε δηλαδή που σύσσωμος ο εκδοτικός και επιχειρηματικός κόσμος προετοίμαζε την επάνοδο των Παπανδρέου στην εξουσία για να επιβάλουν το Μνημόνιο και να καταστρέψουν την Ελλάδα.
Διαβάστε λοιπόν τι γράφαμε στις 12/4/2008 και άλλες αναρτήσεις για τους κ. Ν. Παπανδρέου, Τ, Μύλερ,  Γ. Τερπεκλή και άλλες “ξεχασμένες” ιστορίες που είμαστε βέβαιοι ότι θα τις θυμηθούν πολλοί τις ημέρες που έρχονται:
Μπορεί να συμβαίνει και αυτό;
Ο Νίκος Παπανδρέου,  αδελφός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, στην ίδια ελληνική επιχείρηση με τον πρώην  πρέσβη των ΗΠΑ ,Τόμας Μίλλερ; Δεν το πιστεύω. Μάλλον τυχαία σύμπτωση, ή απλή συνωνυμία είναι. Άλλη εξήγηση δεν χωράει. Βλέπουμε λοιπόν, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ξενοδοχειακής εταιρείας, ΛΑΜΨΑ Α.Ε., η οποία ελέγχεται από την δυναμικά ανερχόμενη οικογένεια Λασκαρίδη, τα εξής δύο ονόματα:
1.Τόμας Μίλλερ του Λούις, κάτοικος Chobham House, Christchurch Way Woking, Surrey GU216JG (Αγγλία), 710624501 Διαβατήριο ΗΠΑ, μη εκτελεστικό μέλος.
2. Νίκος Παπανδρέου του Ανδρέα, κάτοικος Βριλησσίων, οδός 28ης Οκτωβρίου 12, ΑΔΤ Ξ 434928, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος. Στην εταιρεία αυτή ανήκει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.
Επαναλαμβάνω ότι δεν το πιστεύουμε και καλό θα ήταν να κάνει το ΠΑΣΟΚ μια διάψευση, επειδή τα ονόματα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δεν πρέπει να δημιουργούνται συγχύσεις. Με την ευκαιρία, αποχωρώντας από την Ελλάδα, το 2004, ο κ. Μίλλερ εγκαταστάθηκε στη Βρετανία, όπου, κατά πληροφορίες, ασχολήθηκε με «Μη» Κυβερνητικές Οργανώσεις. Εθεάθη συχνά μάλιστα, στα Βαλκάνια και ειδικότερα στην Αλβανία. Άγνωστο για ποίες δραστηριότητες. Κάποια αλβανικά πουλάκια υποστηρίζουν πάντως ότι ενδιαφερόταν για καζίνα, δραστηριότητα με την οποία ως γνωστόν ασχολείται και ο κ. Λασκαρίδης. Έχει επίσης μείνει γνωστός για τις πιέσεις του σχετικά με την τρομοκρατία στην Ελλάδα, οι οποίες πολλές φορές ξεπερνούσαν τα όρια της τρομοϋστερίας. Αυτό βέβαια δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Ούτε και όσα γράψαμε στο παρελθόν για την  εμπλοκή του κ. Μίλλερ στο αμαρτωλό και επίκαιρο λόγω μαύρων ταμείων της Ζήμενς C4I, του οποίου ένα διάστημα αντιπρόσωπος ήταν ο οικογενειακός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, κ. Τερπεκλής:
Διαβάστε κι αυτά:
Η αλήθεια για τον Τόμας Μίλερ και τις ΜΗΖΕΝΣ
Πως το FBI έδιωξε τον πρέσβη των ΗΠΑ για το C4I
Τα μαύρα ταμεία της Ζήμενς και το C4Ι – 1. Οι “πράσινοι”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο