Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Βράζουν στη Θήβα για την Πιπιλή

Καταγγέλλουμε την συμπεριφορά της Βουλευτή Αθηνών κ. Φωτεινής Πιπιλή για τα όσα απαράδεκτα δήλωσε σε εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού.


Η κ. Πιπιλή αντί να συμπαρασταθεί στους εκατοντάδες αγρότες της πρώην επαρχίας Θήβας που έχουν φτάσει στο χείλος του γκρεμού προτίμησε να τους κατηγορήσει για

τη μετατροπή της πλατείας Συντάγματος σε λαϊκή αγορά.

Έκπληξη μας προκάλεσε όμως και τα όσα είπε περί…
 μετατροπής των περαστικών της πλατείας σε πειραματόζωα .

κ. Πιπιλή, οι αγρότες της Θήβας δεν είδαν τους χιλιάδες πολίτες σαν πειραματόζωα και δεν είχαν κανέναν λόγο να το κάνουν.

Οι αγρότες διέθεσαν αγροτικά προϊόντα τα οποία είναι αρίστης ποιότητας, σύμφωνα με έρευνες Πανεπιστημίων, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αλλά και του ΕΦΕΤ.

Θα έπρεπε κ. Πιπιλή, σαν εκπρόσωπος του λαού της Αθήνας στο Κοινοβούλιο αλλά και σαν δημοσιογράφος να κάνετε την δική σας έρευνα σχετικά με την ποιότητα των αγροτικών προϊόντων της περιοχής μας και όχι να προχωρήσετε σε ασυναρτησίες που προσβάλλουν την νοημοσύνη των πολιτών.

Αλήθεια κ. Πιπιλή, προς τι το ενδιαφέρον σας για τα κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας; Μήπως προσβλήθηκαν οι τουρίστες από έναν δίκαιο αγώνα που κάνουν οι αγρότες μας για να μπορέσουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους;

Γιατί δεν είχατε την ίδια αντίδραση όταν οι γνωστοί άγνωστοι έσπαγαν τα πλακάκια της πλατείας και τα μάρμαρα από τα σκαλοπάτια των ξενοδοχείων και τα κομμάτια τους εκσφενδονίζονταν στα κεφάλια των περαστικών;

Γιατί δεν δείξατε ανάλογο ενδιαφέρον όταν οι γνωστοί άγνωστοι έκαψαν την Ελληνική Σημαία;

Καλό θα ήταν κ. Πιπιλή να αφήσετε στην άκρη αυτές τις γελοιότητες και με την ιδιότητα σας να σκύψετε στα προβλήματα του λαού.

Και επειδή σας βρίσκουμε αδιάβαστη σας κάνουμε γνωστό ότι διατέθηκε μεγάλη ποσότητα προϊόντων στο Ίδρυμα αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

Όσο για τα περί Ουγκάντας σας προτρέπουμε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα προβλήματα της χώρας γιατί μάλλον δεν απέχουμε πολύ αυτό και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι μόνοι που δεν ευθύνονται είναι οι αγρότες…

Ο Γρ. Ορ. ΠΑΣΟΚ ΘΗΒΑΣ

: news24gr.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο