Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

AΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Πούτιν εξέδωσε ΔΙΕΘΝΕΣ ένταλμα σύλληψης εναντίον του Σόρος!;

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος


Μια είδηση - σόκ που κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και κάποιες ώρες, έχει αναστατώσει τη μισή υφήλιο!

Πρόκειται στην ουσία, για ένα ηχογραφημένο μήνυμα, απο μια φωνή που δείχνει να είναι γυναικεία αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, απλά πρόκειται για μια φωνητική μετάλλαξη απο κομπιούτερ, η οποία αναμεταδίδει ένα φοβερό κείμενο, το οποίο εάν είναι αλήθεια, τότε πρόκειται σίγουρα για την αρχή ενός πολιτικο-οικονομικού Αρμαγγεδδώνα!


Την είδηση φαίρεται να την έχει διαρρεύσει ο Tom Henenghan, ο οποίος είναι ειδικός σε ΔιεθνείςΕρευνες (International Intelligence Expert) και αφορά την ημερομηνία της 24ης Ιανουαρίου 2012!

Η είδηση που συνάγεται μέσα απο την απομαγνητοφώνηση του βίντεο είναι πάνω-κάτω η εξής:

Ο πρωθυπουργός και υποψήφιος Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, προχώρησε στις 24 Ιανουαρίου εντελώς αιφνιδιαστικά και με άκρα μυστικότητα, στην έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης εναντίον του οικονομικού τρομοκράτη και εγκληματία (όπως τον χαρακτηρίζει) Τζώρτζ Σόρος!

Η Ρωσική Μυστική Υπηρεσία (KGB) έχει καταδείξει τον Σώρος οτι χρησιμοποιεί μέσω διασταυρωμένων οικονομικών πυρών με συνάλλαγμα απο Σουηδία και Δανία με σκοπό να επιτεθεί στο Ρωσικό Χρηματιστήριο! Χρησιμοποιώντας αυτό το συνάλλαγμα μέσω των τραπεζών του Λουξεμβούργου και στήνοντας όλο αυτό το σκηνικό τρόμου, παραβιάζει καταφανέστατα τη νομοθεσία Basil II που υπογράφτηκε στην Ελβετία και αφορά τη συμφωνία της Ευρωπαικής Ενωσης για το τραπεζικό σύστημα!

Το ΔΝΤκαι η Ευρωπαική Ιντερπόλ ετοιμάζουν έναν κόκκινο συναγερμό εναντίον όχι μόνον του Σόρος, αλλά και του εγκληματικού οικονομικού συνδικάτου των Μπούς - Κλίντον, της οικονομικής εταιρείας του Μάρκ Ρίτς που βρίσκεται στην Ελβετία, ονόματι Richfield Commodities Brokerage.

Ο Πούτιν φαίρεται να έχει έρθει σε επαφή πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ Μπέρναρντ Μπερνάνκε και του δήλωσε οτι η Ρωσία δεν θα ανεχθεί άτομα σαν τον Σώρος και τον Μάρκ Ρίτς να παίζουν παιχνίδια συναλλαγματικής απάτης, παιχνίδια τα οποία θέτουν σε τεράστιο κίνδυνο την παγκόσμια οικονομία!

Σημειώνεται δε οτι η Ελληνική κυβέρνηση έχει προσφύγει στην νομική και ασφαλιστική εταιρεία John Hancock, η οποία και θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά εναντίον των τραπεζικών μεγαθήριων Goldman Sachs και J.P.Morgan!

Mε τη μήνυση αυτή, η εταιρεία κατηγορεί και τους δύο χρηματιστικούς οίκους για δόλιες πρακτικές που αφορούσαν την έκδοση swap και απόκρυψη του πραγματικού χρέους της Ελλάδας την τετραετία 2003-2007! Και οι δύο αυτές τράπεζες, πούλησαν τα προιόντα αυτά της απάτης ενώ την ίδια στιγμή αυτοί οι ίδιοι τα επένδυαν σε off shore εταιρείες hedge funds στα νησία Μαν και Κευμαν του Ειρηνικού!

Αυτή την ώρα, με άκρα μυστικότητα, η κυβέρνηση της Ελλάδας, είναι ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε. για να προσπαθήσει να σώσει τη χώρα (!!!) με τρόπο παρόμοιο με αυτόν που έγινε στην Ισλανδία!

Οπως καταλάβατε, η είδηση αυτή, αν είναι αληθινή, είναι κάτι παραπάνω απο Ατομική Βόμβα στα θεμέλια του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος!

Το δε απίστευτο της όλης ιστορίας, είναι οτι, μέσω της είδησης αυτής, βλέπουμε οτι η...κυβέρνηση Παπαδήμου παίζει...διπλό παιχνίδι!!! δηλαδή, τη μία επεξεργάζεται ακραίες λύσεις και μέτρα εναντίος του λαού μας κι απο την άλλη, ως δεύτερη Μάτα-Χάρι, συμμετέχει στην ....κάθαρση των διεθνών απατεώνων και στην αποκατάσταση του κύρους της πατρίδας! Δεν είναι απίστευτο; Η μάλλον εγώ θα έλεγα ΑΠΙΘΑΝΟ!

ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΩΝ ΑΠΙΘΑΝΩΝ!!!!

Πολλά τα ερωτηματικά που συνάγονται μέσα απο αυτό το βίντεο, το οποίο σημειωτέον οτι κατέβηκε αρκετές φορές απο το Google You Tube χωρίς προειδοποιήσεις στους χρήστες που το ανέβαζαν. Ενα απο αυτά τα ερωτήματα, ασφαλώς και αφορά τη δική μας πλευρά και τις ενέργειες που φαίρεται να έχει κάνει μια κυβέρνηση, που υποτίθεται υποστηρίζει σθεναρά τα συμφέροντα των τοκογλύφων και των οικονομικών απατεώνων. Τι απο τα δύο συμβαίνει στα αλήθεια; Τι θα μπορούσαμε πραγματικά να πιστέψουμε απο αυτήν την ...ατομική βόμβα μεγατόνων που διαδόθηκε αστραπιαία στο διαδίκτυο;

Η μόνη αλήθεια πάντως που γνωρίζουμε όλοι είναι οτι ο Πούτιν σίγουρα δε χωρατεύει. Και πολύ πιθανώς, να προβεί σε ενέργειες που θα έχουν ως στόχο την υπερπροστασία της Ρωσίας χωρίς να διστάσει για τις όποιες συνέπειες. Το έχει αποδείξει εξάλλου πλειστάκις αυτό.

Εν τέλει, το βίντεο κλείνει με μια έκκληση προς τους πατριώτες στρατιωτικούς των ΗΠΑ, να υποστηρίζουν το σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και να προστατεύσουν τη πατρίδα απο τους οικονομικούς δολοφόνους και απατεώνες και να μην τολμήσει η κυβέρνηση του μπαράκ Ομπάμα να παράσχει στήριξη στις δύο αυτές τράπεζες που έχουν βαλθεί με δόλια μέσα να καταστρέψουν την οικονομία όχι μόνο της Αμερικής, αλλά και όλου του κόσμου!

Σημείωση ιστολογίου, την είδηση μπορέσαμε να την εξακριβώσουμε με τους αντίστοιχους ιστότοπους:  dailymail.co.uk, projectavalon.net, firstpost.com, stampalibera.com    


Λόγιος Ερμής.

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΣΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ!!!!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ Σ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
    ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ........
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΑΨΕΙΣ ΠΟΤΕ..
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ Σ ΑΓΑΠΑΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΛΑΠΤΕΣ..
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο