Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Προκλητικός και αμετανόητος ο Πακιστανός που κακοποίησε βάναυσα τη 15χρονη Μυρτώ - Ποια είναι η πορεία της υγείας του κοριτσιού


Αν και έχουν περάσει 3 μήνες από εκείνο το απόγευμα της 22ας Ιουλίου, που η μικρή μαθήτρια βρέθηκε να ξεψυχά στα βράχια της παραλίας Χρυσής Ακτής, ο Πακιστανός εξακολουθεί να προκαλεί με τη στάση του. Ο δράστης με διάφορα τεχνάσματα προσπαθεί να ξεγελάσει...
τόσο τις αστυνομικές όσο και τις δικαστικές αρχές, με διάφορα τεχνάσματα προκειμένου να δικαστείο ως ανήλικος και να ''καρπωθεί'' όλα τα ελαφρυντικά.

Ο νεαρός πέφτει σε αντιφάσεις όσον αφορά την πραγματική του ηλικία και παρουσιάζει ψευδή στοιχεία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ρωτήθηκε από τον δικαστικό λειτουργό τρεις φορές κατά τη διάρκεια της απολογίας για την ηλικία του και έδωσε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης!
Αρχικά δήλωσε ότι γεννήθηκε το 1991, έπειτα υποστήριξε ότι γεννήθηκε το 1993 και στο τέλος ισχυρίστηκε ότι ήρθε στον κόσμο το 1995. Οι ισχυρισμοί του, εξόργισαν τον ανακριτή ο οποίος διαβίβασε άμεσα στον εισαγγελέα, να ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη στον κατηγορούμενο για ψευδή ανωμοτί κατάθεση. 
Όμως και κατά τη διάρκεια της νέας του προσαγωγής στον δικαστικό λειτουργό δεν άλλαξε στάση και συνέχισε να εμμένει στα ψέματά του. Ετσι ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και οδηγήθηκε στο δικαστήριο, το οποίο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών. Έπειτα πήρε ξανά τον δρόμο της επιστροφής για τις φυλακές του Αυλώνα.
Ο σωματότυπος και τα χαρακτηριστικά του μαρτυρούν ότι είναι ενήλικος και όχι ανήλικος όπως υποστηρίζει ο ίδιος. Πρόκειται για συνηθισμένο φαινόμενο αλλοδαπών από τις ασιατικές χώρες που πολλές φορές καταφέρνουν να παραπλανούν τις αρχές και να παρουσιάζουν ψευδή στοιχεία για την ηλικία τους. 
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστός ντέντεκτιβ έχει αναλάβει να βρει τα πραγματικά έγγραφα του ''δράκου της Πάρου'' που θα αποκαλύψουν την πραγματική του ηλικία, αλλά και τον τρόπο που βρέθηκε στη χώρα.

Η δύσκολη μάχη της 15χρονης
Τη στιγμή που ο Πακιστανός προσπαθεί να ξεγελάσει τις αρχές, το θύμα του, η μικρή Μυρτώ εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της. Η κατάστασή της, φαίνεται μέρα με τη μέρα να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης. Πλέον έχει βγει από το νοσοκομείο ''Αττικόν'' και έχει μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.
Στο πλευρό της βρισκονται καθημερινά οι γονείς της, που αγωνιούν για το παιδί τους. Η 15χρονη υποβάλλεται καθημερινά σε φυσικοθεραπείες και πλέον μπορεί και εστιάζει το βλέμμα της. Ωστόσο ο δρόμος που έχει να διαβεί για να σταθεί ξανά στα πόδια της, είναι ακόμα αρκετά μακρύς...

tromaktiko

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο