Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ


Η Τουρκία σήμερα ευρίσκεται μεταξύ Σκύλας & Χάρυβδης. Ανάμεσα σε συμπληγάδες πέτρες, με κίνδυνο να τη συνθλίψουν.
Όπως η Ελλάδα αντιμετωπίζει οικονομική κρίση, η Τουρκία αντιμετωπίζει κρίση Γεωπολιτικής και Γεωστρατηγικής.

Από τη μια η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, με το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, & τις Σιωνιστικές ΗΠΑ των Μασόνων, Σαϊεντολόγων &  Μορμόνων του Romney, πιέζουν τη Τουρκία να επιτεθεί στη Συρία & Ελλάδα, και από την άλλη η Ρωσία και οι Κούρδοι, είναι έτοιμοι να επιτεθούν στη Τουρκία, εάν αυτή επιτεθεί σε Συρία και Ελλάδα.
Εδώ βλέπουμε ένα οξύμωρο σχήμα, η Τουρκία αν και μέλος του ΝΑΤΟ, να θέλει να επιτεθεί σε άλλη χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, την Ελλάδα, υπό την ομπρέλα και τις ευλογίες του Μασονικού ΝΑΤΟ.
Δηλαδή η Ελλάδα ευρίσκεται μέσα σε μια άχρηστη και λίαν επικίνδυνη «συμμαχία» το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, που υποβλέπει την εθνική μας κυριαρχία. Μεγάλος ο προβληματισμός της Τουρκίας, που της δημιουργεί κρίση Γεωπολιτικής & Γεωστρατηγικής.
Ο τετραπέρατος Ερντογάν, με το κουτοπόνηρο Νταβούτογλου,
(Το στρατηγικό βάθος του έλλειπε), προσπαθούν να ελιχθούν ανάμεσα σε συμπληγάδες πέτρες. Πολλοί αναλυτές των φαινομένων αυτών λέγουν ότι, η γενική επιστράτευση στη Τουρκία, δεν αφορά επίθεση κατά της Συρίας, αλλά επίθεση κατά της Ελλάδος!!! Γιαυτό ο Τούρκικος Στρατός δυναμίτησε πρόσφατα όλες τις γέφυρες στον Έβρο ποταμό, για ότι ήθελε προκύψει….. Προμηθεύεται πλωτές γέφυρες για να γεφυρώσει το ποτάμι με σκοπό να περάσουν τα Τούρκικα άρματα στην Ελληνική Θράκη, και κάνει ασκήσεις διάπλου του ποταμού με πλωτά άρματα μάχης. Ένα μεγάλο μειονέκτημα της Τουρκίας είναι, όπως γράφουν τα ΜΜΕ, ο Τουρκικός Στρατός που ηττάται συνεχώς από τους Κούρδους του PKK,  σε όλα τα εσωτερικά μέτωπα του ανταρτοπολέμου στα σύνορα μεταξύ Κουρδιστάν και Τουρκίας, μέσα στη Μικρά Ασία.
Έτσι ο κουτοπόνηρος Μεμέτης Νταβούτογλου δεν μπορεί πια να στήσει τη νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία του, όπως ονειρεύεται με το «Στρατηγικό του βάθος». Το γεγονός ότι ο Τούρκικος Στρατός είναι απόλεμος και άκαπνος, δεν συγκινεί και δεν προβληματίζει τους  κ.κ. Ερντογάν & Νταβούτογλου. Αυτό το γεγονός πρέπει οι γειτονικές προς τη Τουρκία χώρες, να το εκμεταλλευθούν, και να μη φοβούνται τις κραυγές του Ερντογάν στα κανάλια, και στα διεθνή ΜΜΕ.
Ο Ερντογάν ουρλιάζει στα κανάλια των T.V. για να καλύψει τις αδυναμίες της χώρας του και του Στρατού της.
Επειδή η Τουρκία ηττάται από τους πολέμαρχους του ΡΚΚ, αναγκάζεται να αποδεχθεί την ίδρυση του Κουρδιστάν μέσα στη Μικρά Ασία (Ανατολία), και σε αντάλλαγμα ζητά από τους συνωμότες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, την Ελληνική Θράκη, με το μισό Αιγαίο και τα Ελληνικά νησιά, επιτιθέμενη κατά της Ελλάδος, με τους Μασόνους, δοσίλογους, ανθέλληνες πολιτικούς μας, να μη αντιδρούν.
Το Κουρδιστάν εκτείνεται στα σύνορα μεταξύ Τουρκίας-Ιράκ-Ιράν και Συρίας. Οι ειδήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο λένε ότι, οι ανακοινώσεις του Τουρκικού ΓΕΕΘΑ περί επικείμενης εισβολής Τουρκικού Στρατού στη Συρία, είναι Τούρκικη μπλόφα με σκοπό, η κηρυχθείσα και εκτελεσθείσα γενική επιστράτευση στη Τουρκία, να στραφεί κατά της Ελλάδος, με στρατιωτική επίθεση εντός του Νοεμβρίου 2012. Δεδομένου του μεγάλου πληθυσμού της Τουρκίας,
ο Τουρκικός Στρατός διαθέτει άφθονο ψαχνό για θυσίες, και πολλές στρατιές, οι οποίες έχουν διαιρεθεί σε δύο τμήματα, σε στρατιές της Ανατολικής Τουρκίας, και σε στρατιές της Δυτικής Τουρκίας.
Συγκεκριμένα ο Τούρκικος στρατός της Δυτικής Τουρκίας που αφορά την Ελλάδα, διαθέτει τη πρώτη στρατιά Κων/πολεως, τη τέταρτη στρατιά Σμύρνης, το δεύτερο σώμα στρατού στη Καλλίπολη της Ανατολικής Θράκης, το τρίτο σώμα στρατού Κων/πολεως, το τέταρτο σώμα στρατού Άγκυρας, και το πέμπτο σώμα στρατού στο «Τσορλού».
Όλη η Τουρκία είναι ένας Στρατός, για το σφαγιασμό των γειτόνων, αυτός είναι ο πολιτισμός των Τούρκων. Για γενοκτονίες και εθνοκαθάρσεις οι Τούρκοι είναι «μανούλες». Για πολιτισμό δεν είναι, μόνο για μιλιταρισμό, στην υπηρεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, μέσω του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ και των Σιωνιστο—μορμόνων, Μασόνων, & Σιωνιστο-Σαϊεντολόγων  ΗΠΑ.
Ίδιον βαρβάρων και απολίτιστων λαών. Ο πολιτισμός τους είναι οι στρατιές. Όλα αυτά τα σώματα στρατού, με τις στρατιές, μετά τη γενική επιστράτευση, τελούν σε πληρότητα και ετοιμότητα 200% αντί του 100% της πληρότητας προ της επιστρατεύσεως. Όμως εκτός των ως άνω Δυτικών Τουρκικών Δυνάμεων, ήδη έχουν γενική επιστράτευση 200% και οι Ανατολικές Τουρκικές δυνάμεις της Ανατολίας, οι οποίες ήδη απέστειλαν, και συνεχίζουν να αποστέλλουν μονάδες τους, στη Δυτική Τουρκία, για να χρησιμοποιηθούν εναντίον της Ελλάδος.
Με όλα αυτά η Τουρκία έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο στρατόπεδο, με πολλά κατά τόπους στρατόπεδα, στην υπηρεσία των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων. Στο διαδίκτυο λένε, ο τούρκικος στρατός πνίγεται στον Έβρο, όπου υπάρχει VIDEO κωμωδία με τη βύθιση Τουρκικού άρματος στον Έβρο. Στο διαδίκτυο διαβάζουμε, τραγελαφικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στον Έβρο, όταν γεφυροφόρο άρμα μάχης του Τουρκικού Στρατού, επιχείρησε να διαβεί το ποταμό σε μια άσκηση ζεύξης του ποταμού σε επίθεση κατά της Ελλάδος, παραλίγο να το καταπιεί η λάσπη και να πνιγεί το πλήρωμα. Φαντασθείτε τι έχει να γίνει υπό πολεμικές συνθήκες με τα άρματα των εισβολέων να βάλλονται από αέρος, θαλάσσης, και εδάφους από αμυνόμενες Ελληνικές δυνάμεις.
Στο Video ακούγονται κραυγές αγωνίας του μισοπνιγμένου πληρώματος που ήθελε να ασκηθεί για το πώς θα εισβάλλουν στην Ελλάδα τρομάρα τους, όταν δεν μπορούν ούτε μια άσκηση να κάνουν. Για να κάνουν απόβαση και να εισβάλλουν στην άοπλη Κύπρο, χρειάστηκαν οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ, με τις Σιωνιστικές ΗΠΑ των Μορμόνων, να αφοπλίσουν το νησί, και να εμποδίσουν την Ελλάδα, για να βοηθηθούν οι Τούρκοι να εισβάλλουν. Οι Τούρκοι είναι μόνο για γενοκτονίες, δολοφονίες, Εθνοκαθάρσεις, και πλιάτσικο. Δεν είναι για πολιτισμό!!! Τους πρόσφεραν τη Κύπρο σε πιάτο.!!!
Οι δυνάμεις της Ανατολικής Τουρκίας είναι, η δεύτερη στρατιά της «Μαλάτιας», η τρίτη στρατιά του «Ερζιτζάν», το έκτο σώμα στρατού των «Αδάνων», το έβδομο σώμα στρατού «Ντιγιαρμπακίρ», το όγδοο σώμα στρατού «Ελάζι», και το ένατο σώμα στρατού στο «Ερζερούμ».
Μεταξύ αυτών είναι και οι τρείς Ταξιαρχίες «SOF» ειδικών δυνάμεων στο «Τουντζελί», «Σιγίρτ», και «Χάκκαρι», και η Ταξιαρχία αλεξιπτωτιστών Καισάρειας. Όλη η Τουρκία ένα τεράστιο στρατόπεδο στην υπηρεσία του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες βρίσκουν στους Τούρκους, άφθονο φτηνό κρέας για τις πολεμικές τους επιχειρήσεις.
Και ενώ αυτά συμβαίνουν στη Τουρκία, εμείς εδώ «πέρα βρέχει», ασχολούμαστε με τα «τσογλανάκια» της Τρόϊκα, με τη Μέρκελ, τη Λαγκάρντ, το Σόϊμπλε, το Γιούνκερ, το Μπαρόζο, τον Χέρμαν Ρομπάϊ, και τα άλλα Σιωνιστικά μασονικά ανθρωπάρια, πιόνια του Ρότσιλντ, της Bilterberg, της Trillateral commission, των Illuminati, και όλων αυτών των καθαρμάτων, και αποβρασμάτων της διεθνούς κοινωνίας, που καθημερινώς καταστρώνουν σχέδια αφανισμού της ανθρωπότητος,
με σχέδια πολέμων, οικονομικών κρίσεων, τεχνικών καταστροφών, κλπ
Ομοίως στο 200% πληρότητος γενικής επιστράτευσης ενισχύθηκε και το ενδέκατο σώμα στρατού Κερύνειας Κύπρου, εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας της Νότιας Κύπρου.            
Αποσύραμε εμείς οι Έλληνες τη Μεραρχία Κύπρου, για να μπουκάρουν οι Τούρκοι με Σώμα Στρατού. Τόσο Μ……ς  είμαστε.
Λειτουργούμε σαν πιόνια, ότι μας πούνε οι Σιωνιστές Αμερικανοί και το μασονικό ΝΑΤΟ. Στον ίδιο σχεδιασμό εναντίον της Κύπρου, παρατηρείται συγκέντρωση Τουρκικού Στρατού στην Αττάλεια νοτίου Τουρκίας, ως Τουρκική αποβατική δύναμη εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ομοίως τμήμα της ενισχύσεως του 200% της επιστρατεύσεως στο έκτο σώμα στρατού Αδάνων νοτίας Τουρκίας, προορίζεται για αποβατική δύναμη εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας. Τόσες τεράστιες δυνάμεις, για ένα μικρό άοπλο νησί, τη νότια Κύπρο, καταλαβαίνετε τώρα τι ικανότητες έχει αυτός ο στρατός, ο οποίος θέλει να επανασυστήσει τη νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία του Μεμέτη Νταβούτογλου, κάτω από τη μύτη της παγκόσμιας Σιωνιστικής Αυτοκρατορίας!!! Τόσο μυαλό έχει ο Νταβούτογλου, θα τον αφήσουν οι Σιωνιστές Παντοκράτορες να ιδρύσει αυτός την Αυτοκρατορία των μεμέτηδων, αν είναι δυνατόν…….
Όπως αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, η στρατιωτική επίθεση της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος, με επιτελικό σχεδιασμό του Αμερικάνικου Σιωνιστικού πενταγώνου, έχει σχεδιασθεί να συμπαρασύρει τους λοιπούς στρατούς του άξονος Βουλγαρίας-Αλβανίας-Σκοπίων-Τουρκίας, εναντίον της Ελλάδος. Αυτοί είναι οι φίλοι μας Μορμόνοι Αμερικανοί, και οι Μασόνοι «σύμμαχοι» του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.
Κατά τα άλλα, «Ανήκομεν εις την Σιωνιστική Μασονική Δύση»….
Εκτός από το στρατό ξηράς, οι Τούρκοι έβγαλαν και το Στόλο τους στο Αιγαίο, και στην Ανατολική Μεσόγειο, απορώ αν θα βρούνε τη Συρία, σύμφωνα με τη παράδοση του «Μάλτα Γιόκ». Η Αεροπορία τους κάνει βόλτες κάθε μέρα στους αιθέρες του Ελληνικού Αιγαίου, παραβιάζοντας τον Ελληνικό εναέριο χώρο, κάτω από τη προστατευτική ασπίδα-ομπρέλα του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.
Εάν η Τουρκία, κατόπιν εντολών των Σιωνιστών Παντοκρατόρων, τολμήσει νέο Βαλκανικό πόλεμο, για χάραξη νέων συνόρων στα Βαλκάνια, κατά παράβαση των συμφωνιών της Λωζάνης, του Β! Βαλκανικού πολέμου, τότε η Ρωσία δεν θα μείνει αμέτοχη, αφού έτσι η Ρωσία στραγγαλίζεται στο βορρά, μακριά από τις θερμές θάλασσες του Αιγαίου. Η Τουρκία έχει υπογράψει διεθνείς συμφωνίες για ελεύθερη ναυσιπλοϊα στα στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων. Εάν κλείσουν τα στενά και το Αιγαίο, προς όφελος του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, και των Σιωνιστικών ΗΠΑ, τότε είναι σαν να βάζει η Τουρκία θηλιά στο λαιμό της Ρωσίας, γιαυτό λέμε ότι η Ρωσία θα ενεργήσει κεραυνοβόλα- θέλει δε θέλει- στο πλευρό της Ελλάδος, για τα δικά της γεωστρατηγικά συμφέροντα, έστω και αν δεν ζητηθεί Ρωσική βοήθεια από τη δουλική προς το ΝΑΤΟ δοσιλογική μασονική κυβέρνηση των Αθηνών. Η Ρωσία θα κρατήσει ανοιχτά τα στενά και το Αιγαίο, έστω με πόλεμο, για τις κινήσεις των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.
Αυτό το γνωρίζει ο πανέξυπνος Ερντογάν, γιαυτό διστάζει, έστω και αν πιέζεται από τις Σιωνιστικές ΗΠΑ & ΝΑΤΟ προς τούτο.
Αυτός είναι ο λόγος που η Ελληνική μασονική κυβέρνηση δεν τολμά να ανακηρύξει την Ελληνική ΑΟΖ. Οι Τούρκοι επιδιώκουν ολική ανατροπή ισορροπίας δυνάμεων στο Αιγαίο, με σκοπό να καταλάβουν τα Ελληνικά νησιά, και να χαράξουν Τούρκικη ΑΟΖ, με στόχο και σκοπό την ενέργεια, και τα κοιτάσματα πετρελαίων και φυσικού αερίου, για τα συμφέροντα των Σιωνιστικών εταιριών πετρελαίου της Σιωνιστικής Δύσης. Άραγε το Αιγαίο σε 5 χρόνια από τώρα, θα είναι Ελληνικό;;; Εν τω μεταξύ οι παραβιάσεις στον εναέριο και θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου συνεχίζονται. Ο πονηρός μεμέτης Νταβούτογλου ήλθε στην Αθήνα, και μαζί του έφερε Τούρκικες κορβέτες, για εκφοβισμό των Ελλήνων διπλωματών και πολιτικών, να κόβουν βόλτες στα νησιά του Αιγαίου. Ασκεί τη διπλωματία των πυραυλακάτων.!!! Στη Συρία οι Ισλαμιστές μισθοφόροι της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. ηττώνται σε όλα τα μέτωπα, και ο Μεμέτης Νταβούτογλου κάνει όνειρα να εισβάλλει στη Συρία. Έχουμε επιστροφή σε συνθήκες ψυχρού πολέμου, η Ρωσία εγκαθιστά πυραύλους τύπου ICBM πάνω σε τραίνα, ώστε να μην είναι σταθεροί στόχοι, για το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ.
Aσχολούμεθα ολοένα με τη παγκόσμια Σιωνιστική Μασονική διακυβέρνηση, και γινόμαστε κουραστικοί, διότι αυτή είναι η κυβέρνηση της Ελλάδος, και του πλανήτη, και εμείς ασκούμε αντιπολίτευση στη ντόπια Σιωνιστική Μασονική κυβέρνηση.
Εν τω μεταξύ οι παραβιάσεις στον εναέριο και θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου συνεχίζονται. Ο κουτοπόνηρος Μεμέτης Νταβούτογλου αναχώρησε από το Φάληρο, και οι Τούρκικες κορβέτες ήλθαν στο Αιγαίο, και έξω από την Αττική, προς δόξαν των «Ελλήνων» πολιτικών. Εν τω μεταξύ η Ρωσία βλέποντας τις αρπακτικές διαθέσεις της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος, έστειλε σκληρό μήνυμα στον Ερντογάν να μη τολμήσει. Η Ρώσικη «Αρκούδα» άρχισε να δείχνει πως δεν αστειεύεται, και δείχνει τα δόντια και νύχια της στα νταηλίκια της Άγκυρας, ενώ η δοσιλογική Σιωνιστική και Μασονική κυβέρνηση των Αθηνών παραμένει άφωνη!
Ο Πούτιν δηλώνει ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τη Συρία, χωρίς να δίνει σημασία στις μαγκιές, παλικαριές, και ουρλιάσματα του Ερντογάν.
Η επίσκεψη στην Αθήνα του Μεμέτη Νταβούτογλου δεν είναι άσχετη γύρω από όλα αυτά τα θέματα. Οι επισκέψεις των εχθρών είναι χρήσιμες. Παρέχουν στους πολιτικούς ηγέτες- έστω δοσίλογους και προδότες- να καταλάβουν τις προθέσεις του εχθρού, και να βολιδοσκοπούν έξυπνα τον άρπαγα της εθνικής μας κυριαρχίας.
Παρέχουν την ευκαιρία στους πολιτικούς ηγέτες να βρίσκουν εποικοδομητικούς τρόπους διατήρησης της ειρήνης στη περιοχή, φτάνει
να μη ενδίδουν στις παράλογες και παράνομες απαιτήσεις του εχθρού, διότι τότε είναι εθνική προδοσία, και παράδοση των όσιων και ιερών της φυλής στον προαιώνιο εχθρό του γένους των Ελλήνων.
Τώρα που η Τουρκία ευρίσκεται σε δύσκολη θέση, με εσωτερικά μέτωπα με τους κούρδους, με τη Συρία, με τη Ρωσία, Αρμενία, κ.λ.π.
τώρα είναι ευκαιρία για την Ελληνική κυβέρνηση, να επιδιώξει φιλία και συμμαχία με τους Κούρδους του ΡΚΚ, και τη Ρωσία, ώστε να σαρώσουμε τους Τούρκους,  σε όλα τα διπλωματικά μέτωπα, και όχι μόνο. Τώρα είναι ευκαιρία να ανακηρύξουμε την ΑΟΖ, με τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις σε συναγερμό, με τη στήριξη της Ρωσίας,
και των Κούρδων, και αν τολμούν οι Τούρκοι ας έλθουν………..
Η Ελλάς όμως χρειάζεται πατριώτες πολιτικούς για τέτοιες πρωτοβουλίες και κινήσεις, και όχι πολιτικούς μασόνους ορντινάντσες των Σιωνιστών Παντοκρατόρων. Οι Τούρκοι δεν κάνουν τίποτε εάν δεν διαταχθούν από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση. Επομένως εάν συμβεί κάτι το τραγικό με τη Τουρκία, να ξέρετε ότι πίσω κρύβεται η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, με τις ΗΠΑ/ΝΑΤΟ αιχμή του δόρατος. Παράδειγμα: Ενώ οι Τούρκοι μπορούσαν να καταλάβουν ολόκληρη την άοπλη Κύπρο, σταμάτησαν στο 38% του Κυπριακού εδάφους, κατόπιν εντολών των Επικυρίαρχων του πλανήτη. Αυτό ήταν το σχέδιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης, η διχοτόμηση της Κύπρου, 62% προς Ελληνοκυπρίους, και 38% προς Τουρκοκυπρίους. Γιαυτό οι Τούρκοι σταμάτησαν σε αυτά τα σύνορα.
Υπάρχει Τουρκικό σχέδιο επίθεσης κατά της Ελλάδος, εγκεκριμένο από το Σιωνιστικό Μασονικό ΝΑΤΟ, αυτό το γνωρίζουν στο ΥΕΘΑ, ας μη κλείνουμε τα μάτια μπροστά στη πραγματικότητα, γιατί τα γεγονότα τρέχουν. Υπάρχουν δημοσιεύματα του Ελληνικού τύπου, γύρω από αυτό το θέμα. Όσον αφορά τα γεγονότα με τη Συρία, οι Τούρκοι ομολογούν ότι μόνο από αέρος μετακινείται ο στρατός τους στη Ν.Α. Τουρκία, και αυτό είναι ομολογία ήττας. Οι προδότες Μασόνοι πολιτικοί μας, ούτε καν αναφέρουν τα εθνικά μας θέματα, ασχολούνται μόνο με τα οικονομικά, για αποβλάκωση, και έλλειψη πληροφόρησης του Λαού μας. Η Ελληνική Α.Ο.Ζ. είναι καρφί στα μάτια των Τούρκων, γιαυτό έχουν λυσσάξει απειλώντας με πόλεμο την Ελλάδα, αλλά διστάζουν μπροστά στο πρόβλημα που έχουν με τη Ρωσία, με το ΡΚΚ, και στο αναξιόμαχο των Τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.
Η Ρωσία σε περίπτωση που η Τουρκία διαταχθεί να ανοίξει τις πύλες του τρελοκομείου του πολέμου, με την Ελλάδα ή Συρία, θα εισβάλλει στη Μικρά Ασία (Ανατολία), από τις ακτές του Ευξείνου Πόντου, με όλες τις δυνάμεις, και τότε οι Τούρκοι, «Τρεχάτε ποδαράκια μου……» λέει ο λαός. Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ με το ΝΑΤΟ, δεν θα τολμήσουν να παρέμβουν διότι θα ρισκάρουν τη ζωή διακοσίων εκατομμυρίων Αμερικανών σε Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο. Οι Αμερικανικές πόλεις θα σαρωθούν με πυρηνικές βόμβες. Εν τω μεταξύ οι Σιωνιστές Αμερικανοί ηττώνται στα μέτωπα του Αφγανιστάν…….
Κυκλοφορούν έντονα φήμες σύμφωνα με τις οποίες προσφάτως οι Αμερικανικές δημόσιες κυβερνητικές υπηρεσίες, όπως το πεντάγωνο, οι ένοπλες δυνάμεις, οι μυστικές υπηρεσίες, ο Λευκός Οίκος, και τα διάφορα Υπουργεία, αρχίζουν να αφυπνίζονται από τον ύπνο που τους έχουν βυθίσει ο Διεθνής Σιωνισμός, με τη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση, που μαζί με πολλές παραθρησκευτικές οργανώσεις Μορμόνων, Μασόνων, Σαϊεντολόγων,  κ.λ.π. βύθισαν σε επικίνδυνο χάος τις πάλαι ποτέ διεθνώς δημοφιλείς ΗΠΑ.
Γιαυτό σήμερα η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των Μασόνων Μορμόνων, Illuminati, κ.λ.π. προσπαθεί να βγάλει πρόεδρο το Μασόνο-Μορμόνο MIT ROMNEY, για να προωθήσουν τα σχέδιά τους για πόλεμο εναντίον του ΙΡΑΝ, αφού πρώτα καταλάβουν τη Συρία, και εν συνεχεία Γ! Παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο για εξάλειψη της ανθρωπότητος, και επιβίωση μόνο των εκλεκτών των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, μέσα σε πυρηνικά καταφύγια.!!!  
Τα διεθνή ΜΜΕ γράφουν, μήνυμα Πούτιν προς Ερντογάν, έστω και αν ακόμη ένας Τούρκος στρατιώτης περάσει τα σύνορα προς Συρία ή Ελλάδα, αυτό θα θεωρηθεί παραβίαση των Ρωσικών συνόρων, με όλες τις συνέπειες αυτής της πράξης!!!.... Κατόπιν αυτού ο Ερντογάν, με το κουτοπόνηρο Μεμέτη Νταβούτογλου, παγώσανε……..
Ο Ρωσικός πυρηνικός υποβρύχιος Στόλος, προκαλεί τρόμο στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, αφού κάθε σύγχρονο υποβρύχιο είναι εξοπλισμένο με 160 πυρηνικές κεφαλές. Τα Ρωσικά υποβρύχια οργώνουν τον Ατλαντικό, κοντά στις ακτές των Σιωνιστικών ΗΠΑ.
Δυστυχώς την Ελλάδα, αυτούς τους δύσκολους καιρούς, κυβερνούν
Πολιτικοί Μασόνοι, Ραγιάδες και γιουσουφάκια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων και των Τούρκων. Φθάσανε στο σημείο να δέχονται απαιτήσεις της Σιωνιστικής Τρόϊκα, για μετακίνηση-εθνοκάθαρση Ελλήνων κατοίκων από νησιά και νησίδες κάτω των 150 κατοίκων, για να τα καταλάβουν αναίμακτα οι Μεμέτηδες, και να ανακηρύξουν Τούρκικη ΑΟΖ,  μέσα στο Ελληνικό Αιγαίο. Οι ραγιάδες μασόνοι δοσίλογοι και ανθέλληνες πολιτικοί μας, έσπευσαν να κάνουν τεμενάδες στον κουτοπόνηρο Μεμέτη Νταβούτογλου, ενώ η Τουρκία έχει σοβαρά προβλήματα Γεωπολιτικής και Γεωστρατηγικής με το Κουρδιστάν, τη Συρία, τη Ρωσία, Αρμενία, κλπ.
Σε μια κίνηση που επιβεβαιώνει ότι το ΡΚΚ ελέγχει το Κουρδιστάν, μέσα στα εδάφη της σημερινής Τουρκίας, το Τουρκικό ΓΕΕΘΑ παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να προστατεύσει πια τους Τούρκους στρατιώτες από τη Κουρδική οργάνωση. Οι Κούρδοι περιμένουν τη Τουρκία, να χτυπήσει Συρία ή Ελλάδα, για να βρούν ευκαιρία να ισοπεδώσουν τους Τούρκους. Η Ρωσία μίλησε για μεγάλο γεωπολιτικό παιχνίδι στην ευρύτερη περιοχή……..
Ή Τουρκία έχει εμπλακεί με τη Συρία σε εχθρικές ενέργειες, ενώ οι Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεν είναι αξιόμαχες, στηρίζονται στα σύγχρονα όπλα και στους πυραύλους, συν τοις άλλοις, ετοιμάζουν επίθεση κατά της Ελλάδος από Έβρο και νησιά, με πολλές μειονότητες και εθνότητες μέσα στην Ανατολία μη διακείμενες φιλικά στους Τούρκους. Ετοιμάζουν επίθεση κατά της Ελλάδος, για να πάρουν ισοδύναμα εδάφη και θάλασσες, για την απώλεια που θα έχουν, με την ίδρυση του Κουρδιστάν. Λένε, οι «Έλληνες» Μασόνοι πολιτικοί χαϊβάνια είναι, ας αρπάξουμε ότι προλάβουμε, υπό την ευλογία της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης των κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ!!!
Οι Τούρκοι πολιτικοί μπλοφάρουν κάνοντας τους παλικαράδες στα κανάλια, ενώ στηρίζονται επάνω σε ξύλινα πόδια. Ο Τούρκικος Στρατός αγοράζει και στήνει πλωτές γέφυρες για να διαβεί τον Έβρο,
και οι δοσίλογοι Μασόνοι πολιτικοί μας ξεσηκώνουνε το Λαό της περιοχής της Θράκης, να σταματήσουν τα έργα της αντιαρματικής τάφρου, διότι δήθεν καταστρέφουν το περιβάλλον, δηλαδή παίζουν το παιχνίδι των Τούρκων, τόσο δοσίλογοι και προδότες είναι!!!
Πρέπει να αντισταθούμε στο νέο Οθωμανισμό, με το στρατηγικό βάθος του κουτοπόνηρου Μεμέτη Νταβούτογλου.!!!      
Στη Τουρκία πραγματοποιήθηκε ένα συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος, με σύνθημα «Ένα μεγάλο Έθνος, μια μεγάλη δύναμη, στόχος το 2023». Άραγε τους Κούρδους τους ρωτήσανε;;;;
Στο «Στρατηγικό βάθος» του Μεμέτη Νταβούτογλου, εμείς πρέπει να απαντήσουμε, με την αμυντική μας θωράκιση, με ενίσχυση της συμμαχίας με τη Ρωσία, αφού το Σιωνιστικό Μασονικό ΝΑΤΟ μας πρόδωσε, με τη διδασκαλία της Ιστορίας μας, και με πάσης φύσεως αντίδραση στα Τουρκοκάναλα που προβάλλουν τηλεοπτικές σειρές για το νέο-Οθωμανισμό. Παίζουν το παιχνίδι των Μεμέτηδων!!!
Λείπει η Εθνική αξιοπρέπεια από τους δοσίλογους Μασόνους πολιτικούς, η δε Εκκλησία έχει περιπέσει σε χειμερία νάρκη, φροντίζει να ταϊζει με συσσίτια τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, για να έρχονται εδώ όλης της Γης οι πεινασμένοι να τους ταϊζουν οι δεσποτάδες, για να καταλάβουν μια μέρα όλη την Ελλάδα, αλλά και τις Μητροπόλεις και τους ναούς, να τους κάνουν τζαμιά και Τεμένη όπου θα άρχουν οι Μουφτήδες και Ιμάμηδες. Δεσποτάδες ξυπνήστε από το λήθαργο του Μασονισμού, αυτός δουλεύει για τους Τούρκους, και τους Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες, για το διαμελισμό της Ελλάδος.
Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ  επειδή δεν μπορεί να εισβάλλει στη Συρία, για το φόβο της Ρωσίας, όπως έκανε στη Λιβύη, προσπαθεί να εμπλέξει τους παλικαράδες και τζαμπα-μάγκες της Τουρκίας, σε αυτή τη περιπέτεια και μετά να τους εγκαταλείψει. Οι δε Μεμέτηδες φοβούνται την αντίδραση της «Αρκούδας». Ο κουτοπόνηρος Νταβούτογλου δηλώνει, «Η Τουρκία είναι αφοσιωμένη στις σχέσεις καλής γειτονίας με την Ελλάδα», ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζεται να μας χτυπήσει, τέτοια διπλοπροσωπία και αναξιοπιστία!!! Ισχυρίζεται πως έχουμε την αναγκαία πολιτική βούληση να γεφυρώσουμε τις διαφορές με την Ελλάδα σε όλα τα εκκρεμή ζητήματα, (τα οποία αυτοί δημιούργησαν),
με σεβασμό στα αμοιβαία συμφέροντα των δύο χωρών, βάσει του διεθνούς δικαίου. Το διεθνές δίκαιο όπως το καταλαβαίνουν αυτοί!!!
Ισχυρίζεται ότι το σύμπλεγμα νήσων και νησίδων Καστελορίζου, ευρίσκεται στην Ανατ. Μεσόγειο, και ότι για το Ελληνικό νησί Μεγίστη
του συμπλέγματος Καστελορίζου, η Τουρκία έχει σαφή πολιτική και νομική θέση, στηριζόμενη στο διεθνές δίκαιο. Προσαρμόζουν το διεθνές δίκαιο στα δικά τους μέτρα και σταθμά. Τα καλά και συμφέροντα…….Χρησιμοποιεί το διεθνές δίκαιο όπως τον συμφέρει!!! Ο σκοπός του είναι να αποδείξει στη διεθνή κοινότητα, ότι το Καστελόριζο δεν έχει υφαλοκρηπίδα, ούτε Α.Ο.Ζ., και ότι όλα τα νησάκια του συμπλέγματος Καστελορίζου, κάθονται  επάνω στη Τουρκική υφαλοκρηπίδα!!!
Με σκοπό η ΑΟΖ  Καστελορίζου να χαρακτηριστεί από τη διεθνή κοινότητα σαν Τούρκικη ΑΟΖ, ώστε να παρεμβληθεί μεταξύ Ελληνικής & Κυπριακής ΑΟΖ , ώστε να μας διχοτομήσει στη θάλασσα της Ανατ. Μεσογείου, για να έχουν οι κατακτητές της Μικράς Ασίας, μερίδιο από τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου και του Αιγαίου.
Η Σιωνιστική Τρόϊκα, παίζοντας το παιχνίδι των Τούρκων ζητά εθνοκάθαρση των νησιών του Αιγαίου, για να προωθηθούν τα σχέδια των Τούρκων, που είναι και δικά τους σχέδια, για ενεργειακή αρπαγή!!!
Οι Τούρκοι ετοιμάζουν «casus belli» και για ΑΟΖ, αφού ο κουτοπόνηρος μεμέτης Νταβούτογλου λέει στην Ελλάδα, «Όχι σε μονομερή ανακήρυξη». Οι Τούρκοι βλέπουν με χαρά μια φοβισμένη Ελλάδα λόγω εφιαλτών Μασόνων Σιωνιστών πολιτικών, αφού δεν προχωρούν στην επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ., αφήνουν τα Τούρκικα πλοία και αεροπλάνα να κάνουν περίπατο στο Ελληνικό Αιγαίο, να το θεωρούν Τούρκικη θάλασσα, δεν προχωρούν σε ανακήρυξη της Ελληνικής Α.Ο.Ζ., δεν προωθούν την εκμετάλλευση  των δικών μας ενεργειακών αποθεμάτων, αφήνουν την Ελληνική Θράκη και τα νησιά, στο έλεος των Τούρκων, και γενικά αδιαφορούν για ότι εθνικό θέμα, δικαίωμα, και συμφέρον.
Με τέτοιο φοβισμένο, άτολμο, και ηττοπαθή γείτονα, λόγω μασόνων πολιτικών, η Τουρκία κάνει παιχνίδι μόνη στη περιοχή, ενώ έχει σοβαρά προβλήματα  Γεωστρατηγικής, και Γεωπολιτικής, τα οποία οι δοσίλογοι μασόνοι πολιτικοί μας δεν εκμεταλλεύονται.
                                                                                           
                                            ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                            Διεθνολόγος
                                            E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο αφιερούται στην επέτειο των 100 χρόνων των Βαλκανικών πολέμων του 1912 κατά τους οποίους απελευθερώθηκε
η Μακεδονία-Θράκη, και το Αιγαίο με τα νησιά μας.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο