Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Αυτά είναι τα νέα προϊόντα της Apple!

Η Apple παρουσίασε τα νέα MacBook Pro Retina, τη νέα σειρά iMac, το νέο Mac mini, το 4ης γενιάς iPad και το iPad mini. 


Αρχικά το νέο MacBook Pro 13” με Retina display ήταν το πρώτο προϊόν της εταιρίας που παρουσιάστηκε στο event και διαθέτει εκτός φυσικά από τη Retina οθόνη του, FaceTime HD camera, διπλά μικρόφωνα, πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, Intel dual-core i5 ή i7, SSD 768GB, 8GB μνήμη RAM. Σχεδιαστικά έχει πάχος ο.75inch και βάρος μόλις 1.7 κιλά ενώ δεν διαθέτει πλέον οπτικό δίσκο.

undefined

Η τιμή του θα ξεκινά από τα 1699 δολάρια, με χαρακτηριστικά 2.5 GHz dual-core i5, 8GB RAM και 128GB flash και οι παραγγελίες ξεκινούν σήμερα στις ΗΠΑ
 
Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το νέο Mac mini,  το οποίο αποτελεί τον πιο οικονομικό (από 599 δολάρια) Mac της αγοράς και διαθέτει Gigabit Ethernet, FireWire 800, HDMI, Thunderbolt, USB3, SD Card, 802.11n Wi-Fi, Dual ή Quad-core Intel i5/i7, Intel HD Graphics 4000, 1TB HDD ή 256GB SSD, μέχρι 16GB RAM και Bluetooth 4.0.. 

undefined
 
Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα όλων ήταν η νέα έκδοση του iMac ο οποίος είναι κατά 80% πιο λεπτός από το προηγούμενο iMac, με πάχος μόλις 5 χιλιοστά, κάτι που έγινε εφικτό με τη νέα πρακτική του “Friction Stir welding”.  


Ο νέος iMac θα έρχεται σε δύο μεγέθη των 27 και 21.5 ιντσών, και θα διαθέτει FaceTime HD Camera, διπλό μικρόφωνο και στέρεο ήχο, η χωρητικότητά του θα είναι μέχρι 3ΤΒ, με i5 ή i7 επεξεργαστή και τις κλασικές υποδοχές Ηeadphone, SD Card, USB 3, Thunderbolt και Gigabit Ethernet οι οποίες βρίσκονται στο πίσω μέρος της οθόνης.  
 
Επίσης με τo νέο “Fusion Drive” της Apple οι χρήστες μπορούν να έχουν έναν 128 SSD με έναν 3ΤΒ HDD μέσω software (π.χ. οι βασικές λειτουργίες θα βρίσκονται στον SSD και τα έγγραφα στον HDD) και λόγω του συνδυαστικού της τεχνολογίας οι επιδόσεις βρίσκονται πολύ κοντά στο μάξιμουμ του SSD, μονίμως.  
 
Το μοντέλο των 21.5 ιντσών, με 2.7GHz quad-core i5, 8GB RAM, GeForce GTX 640M, 1TB HDD θα ξεκινά από τα 1299$ ενώ το μοντέλο των 27 ιντσών θα ξεκινάει από 1799$
 
Φυσικά από την παρουσίαση δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα νέα iPad, έτσι η Apple παρουσίασε το iPad 4ης γενεάς το οποίο διαθέτει επεξεργαστή Α6Χ ο οποίος είναι δύο φορές γρηγορότερος από τον Α5Χ, με δέκα ώρες λειτουργία της μπαταρίας και LTE, γρηγορότερο Wi-Fi και Lightning connector με δυνατότητα καλωδίων από Lightning σε USB και Lightning σε SD Card και HDMI.


Από πλευράς σχεδίαση το iPad 4ης γενεάς είναι ίδιο με το προηγούμενο, και η τιμή του θα ξεκινά από τα 499 δολάρια για το μοντέλο των 16GB και 629 δολάρια για το μοντέλο με Wi-Fi + Cellular. 
 
Τέλος μετά το iPad η Apple παρουσίασε και το iPad mini το οποίο είναι περίπου 350 γραμμάρια κι έχει πάχος 7.2mm πάχος. Διαθέτει οθόνη 7.9 ιντσών με ανάλυση 1024Χ768 και είναι συμβατό με οποιοδήποτε λογισμικό σχεδιάστηκε για το κανονικό iPad.


Στο εσωτερικό του διαθέτει έναν  Α5 επεξεργαστή, FaceTime HD Camera, 5MP iSight camera και μπαταρία με 10 ώρες ζωής ενώ η τιμή του θα ξεκινά από 329$ στην έκδοση των 16GB και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

undefined




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο