Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Πάνος Καμμένος: «Ακόμη μία φορά η πολιτική των μνημονίων απέτυχε πλήρως»


Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος το απόγευμα της Παρασκευής από τον Βόλο όπου περιοδεύει, έκανε λόγο περί της δικαίωσης των θέσεων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, από το δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters της Παρασκευής, το οποίο αναφέρεται στην έκθεση του Δ.Ν.Τ. προς το Eurogroup, από την οποία προκύπτει ότι ακόμα και αν παρθούν τα 89 μέτρα, η ελληνική οικονομία δεν θα μπορέσει να ανακάμψε.

Ο κ. Καμμένος κάλεσε σε συστράτευση τους πολίτες, προκειμένου να διωχθούν από την Ελλάδα οι υπάλληλοι των δανειστών και των δάνειων δυνάμεων, που οδηγούν την ελληνική κοινωνία στο αδιέξοδο.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έφτασε στον Βόλο, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του στην Μαγνησία, συνοδευόμενος από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του κόμματος Τέρενς Κουίκ, τους οποίους και υποδέχτηκε η βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη και αφού περπάτησαν στην εμπορική αγορά, συνομιλώντας με έμπορους και καταστηματάρχες, κατέληξαν στην οδό Ιάσονος, προκειμένου να παραστούν στα εγκαίνια των γραφείων του κινήματος στον Βόλο.
Παρουσία φίλων του κόμματος, της Συντονιστικής Επιτροπής και των υποψήφιων Βουλευτών, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε:
«Ξεκινάμε από εδώ. Ξεκινάμε από εδώ από τον Βόλο, από την Μαγνησία, την μεγάλη περιοδεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων για να ανατρέψουμε τα μέτρα της Κυβέρνησης».
Είναι πολύ σημαντικό, ότι πριν από λίγο, πριν από λίγα λεπτά, η είδηση η οποία ανέβηκε στο πρακτορείο Reuters δικαιώνει αυτά τα οποία έλεγαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και πριν από τις εκλογές αλλά και μέσα στη Βουλή πριν από λίγες ημέρες. Ανακοινώθηκε ότι η έκθεση του Δ.Ν.Τ. προς το eurogroup είναι ότι ακόμα και αν παρθούν αυτά τα 89 μέτρα, τα οποία καλούν τους Βουλευτές να πάρουν τις επόμενες μέρες, δεν θα μπορέσει η ελληνική οικονομία να ανακάμψει. Μάλιστα αναφέρουν ότι το 2020 θα είναι πάνω από 120% το ΑΕΠ.
»Αυτό τί σημαίνει; Ότι ακόμη μία φορά η πολιτική των μνημονίων απέτυχε πλήρως. Οι θυσίες που καλούνται να κάνουν οι πολίτες από τα κόμματα των μνημονίων είναι θυσίες που πάνε στράφι. Οδηγούν στην περεταίρω ύφεση, οδηγούν στο κλείσιμο των μαγαζιών, οδηγούν στην ανεργία, πάνω από 1. 800.000 άνεργοι, εδώ τα ποσοστά στην Θεσσαλία και στην Μαγνησία είναι πολύ μεγαλύτερα, οδηγούν στις αυτοκτονίες, οδηγούν στο λουκέτο της Ελλάδος.
»Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η πολιτική. Καλώ τους πολίτες, από εδώ, από τον Βόλο, από την Μαγνησία, να συστρατευτούμε όλοι, ανεξαρτήτως που είμασταν μέχρι χθες, προκειμένου να διώξουμε από την Ελλάδα τους υπαλλήλους των δανειστών και των δάνειων δυνάμεων, που οδηγούν την ελληνική κοινωνία στο αδιέξοδο και δηλώνουμε ότι ο αγώνας μας θα γίνει μέσα αλλά και έξω από τη Βουλή και με οποιοδήποτε μέσο διαθέτουμε».
Πάνος Καμμένος και Τέρενς Κουίκ, θα παραμείνουν στον Βόλο και το Σάββατο, πραγματοποιώντας επίσκεψη νωρίς το πρωί στην ΕΑΣ Βόλου, αμέσως μετά στο Δημαρχείο της πόλης, ενώ από εκεί θα κατευθυνθούν στο ΤΕΕ Μαγνησίας, όπου θα συναντηθούν με φορείς και Συλλόγους του Νομού, όπως ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο