Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

«Εσχατόγερο» και «σταλινοτσολιά» χαρακτήρισε τον Μ. Γλέζο ο Χρ.Παππάς της Χρυσής Αυγής

Πρωτοφανείς υβριστικούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρ. Παππάς κατά ενός συμβόλου της Δημοκρατίας και της αντιναζιστικής αντίστασης, του Μανώλη Γλέζου.

Στην ιστοσελίδα του έγραψε για «ιερή αγελάδα της αριστεράς» ενώ τον αποκάλεσε «εσχατόγερο και σταλινοτσολιά», προσθέτοντας ότι «το δυστύχημα είναι ότι θα κηδευτεί με λεφτά του ελληνικού λαού».


Ο βουλευτής της Χ.Α αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ. Γλέζος για την είσοδό της Χρυσής Αυγής στη Βουλή την οποία το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς την χαρακτήρισε ως μια από τις μελανότερες σελίδες της ελληνικής Δημοκρατίας, ανέφερε συγκεκριμένα τα εξής:

«Μίλησε η ιερή αγελάδα της αριστεράς και εσχατόγερος, σταλινοτσολιάς Μανώλης Γλέζος και είπε για την Χρυσή Αυγή. Τιμή μας και καμάρι μας να μας υβρίζει ένας Γλέζος. Ο Γλέζος έβγαλε για άλλη μια φορά όλη του τη χολή εναντίον του Ελληνικού Εθνικισμού. Δεν τιμάω και δεν έχω σε καμία υπόληψη τον υμνητή του Χότζα, τον καταδικασμένο από την ελληνική δικαιοσύνη εγκληματία Σταλινικό Μανώλη Γλέζο. Οι κυβερνώντες υπουργοί και βουλευτές της χαζοχαρούμενης αστικής ελαφροδεξιάς τον γλείφουν και μέσα στο Κοινοβούλιο. Το δυστύχημα είναι ότι αυτός ο εσχατόγερος όπως και ο εσχατόγερος της Δεξιάς Κώστας Μητσοτάκης θα κηδευτούν με λεφτά που θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός (δημοσία δαπάνη)».

Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του βουλευτή Χρήστου Παππά εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ:

«Οι δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά για το ζωντανό σύμβολο της Εθνικής Αντίστασης Μανώλη Γλέζο, λίγες μέρες μάλιστα πριν από την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, δεν είναι απλώς αισχρές και άθλιες, αντίστοιχες δηλαδή του νεοναζιστικού κόμματος. 

»Φαίνεται ότι ακόμα δεν μπορούν να «συγχωρήσουν» ότι ο Μανώλης Γλέζος και ο Λάκης Σάντας υπέστειλαν τη ναζιστική σημαία από τον βράχο της Ακρόπολης, φανερώνοντας το μένος και την οργή των σύγχρονων υμνητών του Χίτλερ προς την ίδια την ιστορία και τη δημοκρατική παράδοση του ελληνικού λαού, του οποίου η συμβολή για την αντιφασιστική νίκη και την απελευθέρωση της Ευρώπης από το ναζισμό υπήρξε ανεκτίμητη.

»Αυτοί που δεν έχουν καμία σχέση με την πατρίδα, οι εχθροί της δημοκρατίας και της ειρήνης, δεν έχουν το δικαίωμα ούτε να πιάνουν στο στόμα τους τον Μανώλη Γλέζο».


Το ποντίκι

Πηγή:  RAMNOUSIA 


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο