Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ρούμπι: «Ποτέ δεν είχα ερωτική επαφή με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι»

«Ποτέ δεν είχα ερωτική επαφή με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι», δήλωσε η Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, γνωστή ως Ρούμπι, σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με το σκάνδαλο Ρούμπιγκειτ. Η Μαροκινή που λέγεται ότι επισκεπτόταν συχνά τις πολυτελείς βίλες του Καβαλιέρε προσφέροντας ερωτικές υπηρεσίες έναντι χρημάτων ακόμα κι όταν ήταν ανήλικη, μίλησε στο Tgcom24 λέγοντας πως επιθυμεί να καταθέσει το συντομότερο στο δικαστήριο ώστε να ακουστεί η δική της πλευρά.


Οσο για το τι συνέβαινε στα πάρτι μπούνγκα-μπούνγκα η Ρούμπι που πλέον  δοκιμάζει την τύχη της στη μόδα και μεγαλώνει την κόρη της, είπε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού La7 ότι «απλά χορεύαμε. Οι κοπέλες έκαναν ό,τι θεωρούσε σωστό η καθεμία. Κάποιες έκαναν περισσότερα, κάποιες λιγότερα. Οσο για τους ερωτικούς χορούς, τα κορίτσια ήταν ελεύθερα να κάνουν ό,τι θέλουν».

Όταν όμως ρωτήθηκε αν θα έστελνε την κόρης της Σοφία στη βίλα Αρκορε του Μπερλουσκόνι απάντησε «όχι βέβαια»!

Μετά την κατάθεση του πρώην πρωθυπουργού πριν λίγες ημέρες όπου δήλωσε ότι ουδέποτε είχε σεξουαλική επαφή με την Μαροκινή, αύριο αναμένεται να καταθέσουν η Ελιζαμπέτα Κανάλις και ο πρώην σύντροφός της Τζορτζ Κλούνει αφού ο Μπερλουσκόνι τους κάλεσε ως μάρτυρες υπεράσπισης. Παρόλα αυτά δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί η παρουσία των δύο αστέρων οι οποίοι φημολογείται ότι ήταν παρόντες σε μία από τις περίφημες βραδιές στη βίλα Αρκορε.

 Πρώτο Θέμα

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο