Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ: Η Θήβα υποδέχτηκε την Κίνηση Πολιτών Βόλου


Από την πόλη του Βόλου ξεκίνησαν την πεζοπορία τους πάνω από 50 πεζοπόροι, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, εμποροβιοτέχνες που αισθάνονται ότι η μνημονιακή πολιτική που ακολουθεί πιστά η εσωτερική τρόικα όχι μόνο δεν φέρνει αποτέλεσμα, αλλά φτωχοποιεί ακόμα περισσότερο μεγάλα τμήματα της κοινωνίας. 


«Δεν επαιτούμε, αλλά απαιτούμε» είναι το μήνυμα που επιδιώκουν να στείλουν μέσα από την πρωτότυπη διαμαρτυρία τους προς την κοινωνία. Η κίνησή τους αυτή, επισημαίνουν πολλοί από όσους συμμετέχουν στην πεζοπορία, εκφράζει τη διαμαρτυρία τους για την οικτρή κατάσταση στην οποία έχουν ήδη περιέλθει από τις συνεχιζόμενες πολιτικές λιτότητας των τελευταίων κυβερνήσεων και θέλουν να διατρανώσουν με όλη τους τη δύναμη ότι «ως εδώ, δεν πάει άλλο». Το «ταξίδι της ελπίδας», όπως το ονόμασαν, προβλέπεται να διαρκέσει 11 ημέρες, ενώ το εγχείρημά τους θα διαρκέσει 13 ημέρες, καθώς την 12η ημέρα θα διανυκτερεύσουν στην Πλατεία Συντάγματος, και την 13η ημέρα θα προχωρήσουν σε συμβολική απεργία πείνας. 

Έχουν προγραμματίσει επίσης να καταθέσουν 4σέλιδο υπόμνημα στη Βουλή με τα αιτήματά τους. Στοχεύουν μέσα από τον αγώνα να στείλουν ένα μήνυμα στην κυβέρνηση ότι η κατάσταση της συνεχούς λιτότητας δεν έχει τέλος και ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από τη δράση και τον αγώνα της κοινωνίας ενάντια στις πολιτικές που εφαρμόζονται και προβλέπεται να συνεχιστούν.
Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ αφου συνεχάρει και ευχαρίστησε τον πρόδρο της ΟΕΒΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ κ.ΚΟΓΙΑ και ολους τους συμμετέχοντες στην επίπονη αυτή δοκιμασία-διαμαρτύρια του.
Επέδωσε ψήφισμα της ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ από τις κινητοποιήσεις στην παννελαδική απεργία στις 18-10-2012 στο πλαίσιο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε με την καθολική συμμέτοχη όλων των σωματεων μελών της ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ,τα αιτήματα και τις διέκδικησεις για να τα παραδώσει στην ΒΟΥΛΗ μαζι με το υπόμνημα της κίνησης πολιτών. Η υποδοχή της Κίνησης Πολιτών έγινε στην Κεντρική πλατεία της Θήβας ενώ τα μέλη της γευμάτισαν στο Κέντρο "Μπαρμπαγιάννης" προσφορά του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και της Ομοσπονδίας μας.


                                                ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ
             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                  ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο