Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

"ΤΑ ΣΠΑΕΙ" ΠΑΛΙ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ: Ο ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, Η ΛΕΣΒΙΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ Ο ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ!


Αντιδράσεις προκαλεί και πάλι ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ, που μιλά για την παράσταση Corpus Christi, τους ομοφυλόφιλους και τη σχέση του με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Η παράσταση στο θέατρο Χυτήριο προκάλεσε συζητήσεις και επεισόδια από μέλη της Χρυσής Αυγής και θρησκευτικών οργανώσεων. Ο Μητροπολίτης Πειραιά, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash διερωτάται τι θα έλεγε η πολιτεία αν οι πρωταγωνιστές, ήταν άλλοι.
«Τι θα έλεγε η ελληνική πολιτεία αν κάποιος από εμάς συνελάμβανε το σχέδιο να κάνει μια θεατρική παράσταση στην οποία να εμφάνιζε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ως κίναιδο, την κυρία Κανέλλη ως λεσβία και τον κ. Τατσόπουλο ως εκδιδόμενο στην λεωφόρο Συγγρού; Θα υπήρχε ποινική αναστολή ή όχι; Θα έπρεπε να παρέμβει η δικαιοσύνη ή όχι; Θα αντιδρούσαν αυτοί οι άνθρωποι ή όχι;», λέει.
Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Πειραιώς «οι επιθέσεις απ' έξω από το θέατρο ήταν μόνο λεκτικές, κάποιων γερόντων και γεροντισσών, τα μέλη της Χρυσής Αυγής κακώς συμμετείχαν σε αυτή τη διαμαρτυρία. Οι επιθέσεις αυτές ήταν μόνο λεκτικές, δεν ήταν επιθέσεις με μολότοφ, ούτε με πέτρες και ξύλα».
Για τους ομοφυλόφιλους είπε: «Τους αγαπώ απέραντα ως ανθρώπους, αλλά θεωρώ ότι ζουν μια δυστυχισμένη ζωή, έστω και αν χαμογελάνε και προσποιούνται ότι είναι ευτυχισμένοι. Και αυτό διότι ζούνε μια πληρέστατη διαστροφή της σεξουαλικότητας. Γίνεται και μια παράχρησις των ανθρωπίνων σωματικών οργάνων. Δεν είναι δυνατόν να μετατρέπεται ένα όργανο που αποβάλλει περιττώματα από το σώμα σε ερωτικό πεδίο. Αυτό αποτελεί πλήρη διαστροφή της ανθρώπινης ψυχής».
Για τον Κώστα Καραμανλή, με τον οποίο ήταν συμφοιτητές στη Νομική: «Ήμασταν συμφοιτητές, ήμασταν στο ίδιο έτος στη Νομική Σχολή Αθηνών. Βγαίναμε, πίναμε καφέ μαζί, συζητούσαμε επί ώρες. Μιλούσαμε και μετά τη Νομική. Αλλά με τα χρόνια άλλαξε ο Κώστας Καραμανλής. Με προβλημάτισε, όμως, ότι όταν ανέλαβε πρωθυπουργός και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις δεν ήταν το παιδί που γνώρισα. Ενώ είχε ρηξικέλευθες απόψεις, μοντέρνες, είδα να λέει μια από τα ίδια, όπως όλοι οι προηγούμενοι. Ο Κώστας Καραμανλής προσπάθησε να κάνει κάτι με τους Ρώσους, αλλά τον έφαγαν στη στροφή οι Αμερικανοί».
Για την πολιτική κατάσταση της χώρας: «Είμαι βαθιά απογοητευμένος. Και αυτό διότι έρχεται η κ. Μέρκελ στην Ελλάδα και κανείς δεν θίγει το θέμα του κατοχικού δανείου, των πολεμικών αποζημιώσεων και κυρίως κανείς δεν της μιλά για την λίστα του κ. Χριστοφοράκου. Για να δούμε επιτέλους πως ένα πράγμα 5 ευρώ πουλήθηκε 500 ευρώ από τη γερμανική SIEMENS, η οποία δωροδόκησε αγρίως τους Έλληνες πολιτικούς».

makeleio


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο