Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Εκπαιδεύουν ελληνόπουλα που υπηρετούν την θητεία τους σε “καταστολή εξεγέρσεων”!


Επικίνδυνοι, τρομοκρατημένοι και ξενόδουλοι πολιτικοί θέλουν να οδηγήσουν την χώρα σε εμφυλιακές διαμάχες!!!
Προχθές το βράδυ στο άρθρο μας “Περίεργες έκτακτες μεταθέσεις στο ΥΕΘΑ”  κάναμε την αποκάλυψη για τις περίεργες έκτακτες μεταθέσεις στρατονόμων στο Υπουργείο Αμύνης “λόγω εκτάκτων εθνικών αναγκών”. Εκεί εκφράζαμε την απορία μας γιατί να αποδυναμωθούν οι υπόλοιπες μονάδες στρατονομίας της χώρας και να μετατεθούν κληρωτοί (φαντάροι δηλαδή, όχι μόνιμοι στρατιωτικοί) εσπευσμένα στο ΥΕΘΑ.

Νεότερες ασφαλέστατες πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι  κλήθηκαν πάνω από 50 στρατονόμοι άρον άρον για να εκπαιδευτούν στην “καταστολή εξεγέρσεων” πιθανόν στο πλαίσιο συνεργασίας με ξένους που ήδη βρίσκονται στην χώρα για αυτόν τον λόγο. Με λίγα λόγια εξεγέρσεις θεωρούν τους Έλληνες πολίτες που ενδεχομένως να αντιδράσουν στα νέα μέτρα και στο ξεπούλημα της πατρίδος!
Μιλάμε για ελληνόπουλα που υπηρετούν την θητεία τους!!! Παιδιά που οι γονείς τους “εκτελούνται” καθημερινά από τους σύγχρονους γερμανοτσολιάδες και τους μνημνονιολάγνους προσκυνημένους πολιτικούς.
Ποιος γραικύλος πολιτικός θα δώσει εντολή σε αυτά τα παιδιά να “καταστείλουν” την “εξέγερση” των γονιών τους;
Φοβούνται και την σκιά τους και δεν καταλαβαίνουν τί κάνουν στον πανικό τους ή θέλουν να μας οδηγήσουν σε εμφυλιακές καταστάσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο