Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Έχουμε γίνει ξεφτίλα μέχρι και στο BBC...

Από τα "χέρια" της αστυνομίας δεν μπόρεσε να ξεφύγει ούτε ο "Λουκάνικος" κατά τη χτεσινή πανελλαδική απεργία. Δέχθηκε χτύπημα από άνδρα των ΜΑΤ.

Ανεξέλεγκτη αποδείχτηκε η χρήση βίας των δυνάμεων της αστυνομίας χτες Τετάρτη κατά την πανελλαδική πανεργατική πορεία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα, καθώς εκτός από απλούς πολίτες, δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ και ο διάσημος πλέον σκύλος των διαδηλώσεων "Λουκάνικος" έπεσε θύμα σφοδρής επίθεσης των ΜΑΤ. Όπως φαίνεται καθαρά στη (Δείτε το βίντεο)...
φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο λίγες ώρες μετά το τέλος των διαδηλώσεων και αναρτήθηκε στην προσωπική ιστοσελίδα του σκύλου στο facebook , ο "Λουκάνικος" δέχεται ένα ύπουλο χτύπημα από άνδρα που είναι επιφορτισμένος με την τήρηση της τάξης και την αποφυγή εκτεταμένων επεισοδίων.


Είναι αξιοσημείωτο, ότι ο συγκεκριμένος σκύλος, έχει δηλώσει "παρών" σε όλες τις διαδηλώσεις των τελευταίων ετών στο κέντρο της πρωτεύουσας. Πρόσφατα μάλιστα ο Λουκ, ο διάδοχος του αγαπητού Κανέλλου, αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των Αγανακτισμένων.

Η "δράση" του έχει πλέον ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας, αφού μέχρι και το BBC έκανε προς τιμήν του λαγωνικού που μυρίζεται τις κινητοποιήσεις, εκτενές αφιέρωμα.


Μίκα Κοντορούση.
news247.gr/

 Epirus-Ellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο