Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Η …ρόμπα του Ρομπόπουλου “ ξεκουμπώθηκε” κι άλλο!

Τον θυμάστε τον απίθανο αυτόν τύπο τον Θ. Ρομπόπουλο, βουλευτή Θεσσαλονίκης, που το έπαιζε επαναστάτης κατά του Μεσοπρόθεσμου;
Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος πριν λίγα λεπτά σε δηλώσεις του στον Real FM, έγινε μεγαλύτερη …ρόμπα απ’ότι ήταν μέχρι τώρα!
Εκτός του ότι φάνηκε πως δεν κατάλαβε ότι το μεσοπρόθεσμο που θα μας έσωζε απ’την χρεοκοπία απέτυχε παταγωδώς, δεν έσωσε κανέναν αλλά ακόμη μιλάμε για περίπτωση χρεοκοπίας της χώρας και μάλιστα ανεξέλεγκτη, δήλωσε χωρίς κανέναν ενδοιασμό ότι είναι προτιμότερο να πτωχεύσουν όλοι οι Έλληνες παρά η χώρα, σε ελεύθερη μετάφραση δηλαδή, να πεινάει ο λαός αλλά το κράτος να συνεχίσει να πληρώνει τους δανειστές!!!
κι έχει και συνέχεια…

Είπε φυσικά ότι έχει καθήκον να στηρίξει αυτήν την κυβέρνηση και να μην παραιτηθεί, αλλά με κυνικότητα και θράσος παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση είναι όμηρος της τρόικας και ουσιαστικά όλες οι αποφάσεις παίρνονται από άλλους…
Πολύ όμως τον λυπήθηκα όταν είπε ότι οι βουλευτές δεν μπορούν να κάνουν και πολλά!
Κι αυτοί η ρόμπα η ξεκούμπωτη συνεχίζει να είναι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, ενώ όταν λέμε ότι η κυβέρνηση είναι κατοχική εμείς γινόμαστε ακραίοι!!!!
Αν δεν παίρνουν οι Έλληνες βουλευτές τς αποφάσεις κε Ρομπόπουλε να πατε σπίτια σας να μην σας πληρώνουμε γέλοια υπαλληλάκια!!!!


αἰέν ἀριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο