Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Αποκάλυψη: Το μοιραίο λάθος του Κούρδου τρομοκράτη, από τον Κώστα Τζεβελέκο

Οι αρχές Ασφαλείας της χώρας μας βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό προκειμένου να αντιμετωπίσουν το νέο κύμα τρομοκρατίας που αποκαλύπτεται πίσω από την πρόσφατη έκρηξη στη Θεσσαλονίκη. Νέα στοιχεία που αποκαλύπτει σήμερα το “Newsbomb” αναφέρουν ποιο ήταν το μοιραίο λάθος του 32χρονου Κούρδου διπλωμάτη.

Σκοτώθηκε την ώρα που προσπαθούσε να κατασκευάσει κάποια βόμβα την οποία θα πυροδοτούσε με τηλεχειρισμό και κατά πάσα πιθανότητα έκανε λάθος στη συνδεσμολογία! Με αυτό το δεδομένα προκαλούνται τα εξής ερωτήματα:

1. Ετοίμαζε προβοκάτσια, γιατί ήταν μέλος των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών ;
2. Ήθελε να μεταφέρει τα εκρηκτικά στη Τουρκία, ώστε να χτυπήσει στρατιωτικές εγκαταστάσεις;
3. Επιθυμούσε να ελευθέρωσει τη Τούρκαλα φίλη του που είναι κρατούμενη στις φυλακές Διαβατών χρησιμοποιώντας τα εκρηκτικά ;

Η έκρηξη στη Θεσσαλονίκη δεν είναι μια απλή υπόθεση ισχυρίζονται ανώτατα στελέχη της ΕΛΑΣ.
Κατά την έκρηξη βρήκε το θάνατο ένας 32χρόνος άνδρας κουρδικής καταγωγής ο οποίος μάλιστα εισήλθε παράνομα στη χώρα μας από τα γνωστά περάσματα το 2009 και ζήτησε πολιτικό άσυλο.
Είναι μέλος της αριστερής κουρδικής οργάνωσης “Ντεβ Σολ'' , είχε άριστες σχέσεις με ένα φιλικό ζευγάρι Τούρκων οι οποίοι είχαν κατηγορηθεί στο παρελθόν για τρομοκρατία.

Για την Τουρκάλα είχε εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης από τη γερμανική δικαιοσύνη.
Στο σπίτι σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο:
• Ένα αντιαρματικό τύπου Λόου οπλισμένο με βλήμα (Μ80 των 64 mm ) ανατολικού τύπου
• Ένα καλάζνικοφ με τέσσερις (4) γεμιστήρες
• Ένα πολυβόλο ΑΚ
• Δύο νάρκες κατά προσωπικού
• Ένα υποπολυβόλο τύπου SCORPION
• Ένα αυτόματο πολυβόλο παλαιού τύπου
• Δύο (2) κασελάκια με περίπου 600 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
• 14 πυροκροτητές χειροβομβίδων
• Τέσσερις (4) επιθετικές και εννέα (9) αμυντικές χειροβομβίδες, χωρίς πυροκροτητές

Δεν σκοτώθηκε από τη χειροβομβίδα

Ρωτήσαμε πυροτεχνουργούς του Στρατού και μας διαβεβαίωσαν κατηγορηματικά ότι : «Ο συγκεκριμένος 32χρονος δεν σκοτώθηκε από τη χειροβομβίδα. Αλλά από το ότι προσπαθούσε να κατασκευάσει κάποια βόμβα την οποία θα πυροδοτούσε με τηλεχειρισμό και κατά πάσα πιθανότητα έκανε λάθος στη συνδεσμολογία». Είναι γνωστό στις αρχές ασφαλείας ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ της Ντεβ Σολ και ενόπλων ελληνικών οργανώσεων. Όμως μέχρι σήμερα δεν είχε αποκαλυφθεί κανένα οπλοστάσιο.

Ετοίμαζαν προβοκάτσια

Τα επιχειρήματα που γράφονται ότι ο συγκεκριμένος Κούρδος ήθελε να κάνει επίθεση στις φυλακές Διαβατών προκειμένου να απελευθερώσει τη Τουρκάλα φίλη του είναι αστείο. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μια τέτοια κίνηση δεν θα μπορούσε να εξασφαλίσει τη διαφυγή της φίλης του. Άρα γιατί να ρισκάρει;

Με το πρόσχημα τάχα της ιδεολογίας της οργάνωσης ότι : “Ο μόνος δρόμος προς την επανάσταση είναι η κάννη του όπλου'' σχεδίαζαν κτύπημα αποσταθεροποίησης στη χώρα.

Οι ειδικοί μας αναφέρουν ότι δεν σημαίνει επειδή ο συγκεκριμένος είχε διασυνδέσεις με την κουρδική οργάνωση Ντεβ Σολ δεν υπήρχε πιθανότητα να συνεργάζεται και με τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας.

Διάφορες πηγές ξένων υπηρεσιών υποστηρίζουν ότι επιθυμούσαν να κτυπήσουν διπλωμάτη της Τουρκικής πρεσβείας προκειμένου να δημιουργηθεί πρόβλημα μεταξύ της χώρας μας και της Τουρκίας.

Αυτό ήθελαν να το προκαλέσουν , γιατί σήμερα η Τουρκία είναι στριμωγμένη εξαιτίας της κυπριακής ΑΟΖ και έχει μεγάλη αντιπαλότητα με το Ισραήλ.

Ακόμα ήθελαν να κατηγορήσουν τη χώρα μας στους διεθνείς οργανισμούς ότι η Ελλάδα υποθάλπει Κούρδους τρομοκράτες και ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ των δύο χωρών θα ήταν αυτή τη χρονική στιγμή βούτυρο στο ψωμί του Ερντογαν.

Τα άλλα όλα που γράφονται ότι όλο αυτό τον οπλισμό τον ήθελαν προκειμένου να τον μεταφέρουν στην Τουρκία για να κτυπήσουν τουρκικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις , οι ειδικοί μας υπογράμμιζαν ότι δεν ευσταθεί , γιατί μπορούν να βρουν τέτοιο εξοπλισμό και από το ιρακινό Κουρδιστάν και από τα σύνορα με τη Συρία . Για ποιο λόγο να ρισκάρουν ώστε να τον μεταφέρουν τον οπλισμό από την Ελλάδα;

Οι ξένοι αναλυτές υποστηρίζουν ότι : « Το κτύπημα ήταν για την Ελλάδα και προειδοποιούν να ελεγχθούν τα τζαμιά που βρίσκονται στη πλατεία Αττικής και στις γύρω περιοχές γιατί εκεί κρύβονται πολλά μυστικά» .

Ωστόσο για μια ακόμη φορά επιβεβαιωνόμαστε ότι η Ελλάδα είναι σκορποχώρι και το μόνο που ξέρουν να κάνουν οι κυβερνώντες είναι να επιβάλλουν φορεισπρακτικούς μηχανισμούς ώστε να εξαθλιώσουν τους Έλληνες.

Τουρκική χολή από τη Σαμπάχ
Την ίδια στιγμή, τα στοιχεία των αρχών γίνονται αντικείμενο ψυχολογικών επιχειρήσεων από το τουρκικό πολιτικοστρατιωτικό κατεστημένο, το οποίο επιδίδεται σε μια προσπάθεια εμπλοκής της Ελλάδας με τους Κούρδους του ΡΚΚ. «Κύκλοι» της Άγκυρας ισχυρίζονται ότι και η Ελλάδα είναι μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, από τις οποίες έχουν προέλθει χρηματικά ποσά προς την οργάνωση αυτή.
Η εφημερίδα Σαμπάχ αναφέρει ότι μόνο το περασμένο έτος το ΡΚΚ έλαβε από την Ευρώπη ποσά ύψους 20 εκ. ευρώ μέσω τραπεζικών εμβασμάτων και άλλα 200 εκ. ευρώ μέσω ταχυμεταφορέων.

Πηγή: newsbomb.gr


aprosmeno

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο