Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θήβα

Συνελήφθησαν  (06-10-2011), στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 18χρονος Αφγανός και ένας 27χρονος Πακιστανός, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παράνομη είσοδο στη Χώρα.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συννέλαβαν, στην περιοχή των Θηβών τον 18χρονο Αφγανό, διότι μετά από διενέργεια ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, μια (1) νάιλον συσκευασία και τρία (3) σπιρτόκουτα, τα οποία περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 12,9 γραμμαρίων, την οποία προόριζε για διακίνηση σε χρήστες της περιοχής.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο ανωτέρω δράστης προμηθεύεται τις ναρκωτικές ουσίες από 27χρονο Πακιστανό, ο οποίος μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εντοπίσθηκε και συνελήφθη στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού της Θήβας. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:
τέσσερα (4) σπιρτόκουτα τα οποία περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 18,5 γραμμαρίων.
το χρηματικό ποσό των διακοσίων είκοσι (220) Ευρώ, προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.
ένα (1) κινητό τηλέφωνο.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομίμων εγγράφων παραμονής στη Χωρα μας, θα οδηγηθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.


Soropoulos's Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο