Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Εδώ και καιρό η ιστοσελίδα μας παρουσίασε με όσο το δυνατό τρόπο από ευρωπαϊκές και αμερικανικές πήγες τις επιπτώσεις που θα έχει μια συνεχιζόμενη και ανεξέλεκτη ροή στην Ευρώπη, ανθρώπων απελπισμένων από μουσουλμανικές χώρες, εξ’ αιτίας πολέμων που προκάλεσαν οι Δυτικοευρωπαίοι και οι Αμερικανοί, καθώς και τους κινδύνους από μια πολτοποίηση λαών, θρησκειών και πολιτιστικών στοιχείων, με την υπογράμμιση ότι ο κάθε ρατσισμός είναι τελείως ξένος προς την ορθόδοξη πιστή μας.

parisi2Δυστυχώς ήρθαν τα τραγικά γεγονότα στο Παρίσι και κατέδειξαν με τον πιο φρικτό τρόπο αυτή την πραγματικότητα.
Όσοι έχουν ζήσει στο Παρίσι, ξέρουν πως η Γαλλία είναι η χώρα με την μεγαλύτερη μουσουλμανική κοινότητα στην Ευρώπη, με τα πολυπληθή Banlieue όπου ζουν εκατοντάδες χιλιάδες λούμπεν, κυρίως Άραβες μουσουλμάνοι από τις πρώην γαλλικές αποικίες, που είναι στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής. Όλα αυτά συν την τα τελευταία χρόνια αθρόα είσοδο χιλιάδων μουσουλμάνων από την Μέση Ανατολή, βόριο Αφρική και Κεντρική Ασία, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα πρόσφορο σε κάθε εγκληματική εξτρεμιστική ενέργεια, καθοδηγούμενη και από τους δολοφόνους Τζιχαντιστές.
Και ήρθε αυτή η ιστορική τραγωδία!
Το χτύπημα αυτό όμως θα έχει πολύ περισσότερες τραγικές συνέπειες που θα έχουν σοβαρές επιπτώσεις και στην χώρα μας, σαν η πρώτη χώρα εισόδου όλου αυτού του όγκου των απελπισμένων μεταναστών.
Η Γαλλία ήδη έχει κλείσει τα σύνορα της και σίγουρα θα ακολουθούσουν και άλλες χώρες. Ήδη πολλές βαλκανικές χώρες έχουν ανακοινώσει ότι θα κλείσουν τα σύνορα τους και δεν θα δεχτούν άλλους μετανάστες. Η πολιτική της Μέρκελ καταρρέει μπροστά στην εκατόμβη του Παρισιού.
Εμείς τι θα κάνουμε ?
Θα συνεχίσουμε να είμαστε ξέφραγο αμπέλι και να δεχόμαστε καθημερινά χιλιάδες που θα μας τους στέλνει «πακέτο» η Τουρκία με το αζημίωτο για την ίδια ? Όσοι και να μπορέσουν από τώρα και στο εξής με όλες τις δυσκολίες να προωθηθούν προς την Ευρώπη που τώρα θα υψώσει τείχη αδιαπέραστα, εκατοντάδες χιλιάδες θα εγκλωβιστούν αναγκαστικά εδώ και τώρα ακόμα πιο πολλοί Ποιες θα είναι οι συνέπειες σε μια χώρα ήδη λεηλατημένη από τα εξοντωτικά μνημόνια και πως θα αντιδράσουν όλοι αυτοί που είναι απελπισμένοι και που μέσα στην απελπισία τους επιρρεπείς σε ακραίες καταστάσεις ?
Ποιες θα είναι οι συνέπειες από την τεράστια πολιτιστική και θρησκευτική διαφορά όλων αυτών με τις χώρες που έρχονται ? Ήδη στην Γαλλία ήταν γνωστό ότι οι μουσουλμάνες απαίτησαν να εξετάζονται μόνο από άντρες γιατρούς! Όλα αυτά είναι μόνο ένα δείγμα από τα προβλήματα που δημιούργησε αυτή η κατάσταση και που τώρα θα εκτραχυνθούν ακόμα περισσότερο.
Το αύριο μετά το Παρίσι θα είναι για την Ευρώπη πολύ πιο σκληρό από το σήμερα που βάφτηκε με το αίμα της γαλλικής πρωτεύουσας.
Το αύριο θα πρέπει να μας κάνει επιτέλους να συνέρθουμε και να δούμε την πραγματικότητα κατάματα όχι μόνο για την χώρα μας. Η Ευρώπη των ιδεοληψιών μας δεν υπάρχει. Είναι μονό μια φανταστική και συνάμα βλαπτική ιδεοληψία. Η χώρα μας, να μην έχουμε αυταπάτες, είναι στο επίκεντρο αυτής της «θύελλας» και δυστυχώς την βρήκε στην χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της.
Αλλά όπως λέει ο λαός, κάθε κρίση, (ουδέν κακόν αμιγές καλού), είναι και μια ευκαιρία για το καλύτερο. Εκείνο όμως που απαιτείται είναι να δούμε την πραγματικότητα κατάματα, μακριά από ιδεοληψίες που τόσο μας έβλαψαν μέχρι σήμερα. Και κυρίως να είμαστε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο