Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Είσαι ο επόμενος επιχειρηματίας που θα ενταχθεί στην Endeavor;

Η Endeavor αναζητά τους επόμενους επιχειρηματίες από την Ελλάδα που θα ενταχθούν στο δίκτυό της με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή των επιχειρήσεών τους και τη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας. Η διαδικασία αιτήσεων ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου.
Αναζητά επιχειρηματίες από όλους τους κλάδους, με όραμα και ενθουσιασμό που μπορούν να αποτελέσουν πρότυπα για τις νεότερες γενιές. Οι επιχειρήσεις τους πρέπει να παρουσιάζουν οικονομική δραστηριότητα με κύκλο εργασιών από €1 έως €30 εκ., σημαντική καταγεγραμμένη πορεία και προοπτική ανάπτυξης.

Στην Ελλάδα έχουν ήδη ενταχθεί στο δίκτυο 16 εταιρείες με σημαντική παρουσία στον κλάδο τους και υψηλό ρυθμό ανάπτυξης, όπως η Hellas Direct, η Papadimitriou C.C., η HotelBrain, η Insurance Market, η ERGON, η Think Digital Group, η BrainBox, η Green Cola, η Travelplanet24/Tripsta, η Frezyderm και η Blueground. Οι εταιρείες που εντάσσονται στο δίκτυο, παρουσιάζουν κατά μέσο όρο αύξηση στον τζίρο και τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας άνω του 50% μετά την ένταξή τους στο δίκτυο της Endeavor.
Η αξιολόγηση και επιλογή γίνεται μέσω μιας πολυδιάστατης διαδικασίας, που περιλαμβάνει μια σειρά συνεντεύξεων με μέλη του δικτύου Endeavor σε τοπικό και διεθνές επίπεδο και κορυφώνεται στα διεθνή πάνελ επιλογής (International Selection Panels), που διεξάγονται πέντε με έξι φορές ετησίως σε διαφορετικές πόλεις του κόσμου.
Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις προτεραιότητές τους από mentors και συνεργάτες της Endeavor, όπως η EY και η DDB & Tribal Worldwide Athens, έχουν πρόσβαση σε άγορες του εξωτερικού μέσω του ισχυρού δικτύου Endeavor και πρόβαση σε χρηματοδότηση μέσω της συνεργασίας με την Εθνική Τράπεζα και του διεθνούς δικτύου κορυφαίων επιχειρηματιών και επενδυτών. Επιπλέον, αξιοποιούν τη συνεργασία της Endeavor με πανεπιστήμια και επιχειρήσεις διεθνώς για καλύτερη στελέχωση των εταιρειών τους και ανάπτυξη ταλέντων.
Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρηματίες του δικτύου αναπτύσσονται περαιτέρω, δημιουργούν θέσεις εργασίας και γίνονται πρότυπα για άλλους. Από το 1997, έχουν επιλεγεί παγκοσμίως περισσότεροι από 1.200 επιχειρηματίες από 500+ εταιρείες, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 500.000 θέσεις εργασίας και κατέγραψαν έσοδα πάνω από $8 δισ. το 2014.
H Endeavor Greece στηρίζεται από κορυφαίους εκπροσώπους της εγχώριας επιχειρηματικής κοινότητας. Πρόεδρος του ΔΣ είναι ο Μιχάλης Δ. Χανδρής, Πρόεδρος του Chandris Group, ενώ η Αντιπρόεδρος Mareva Grabowski, συνιδρύτρια και Managing Partner της Zeus + Δione αποτελεί και την ιδρύτρια της Endeavor Greece. Μέλη του ΔΣ αποτελούν οι: Δρ. Ιωάννης Κούστας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της DANAOS CORPORATION, Θοδωρής M. Κυριακού, Group CEO του Ομίλου Antenna, Iωάννα Παπαδοπούλου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε., Κωστάντζα Σμπώκου Κωνσταντακοπούλου, Αρχιτέκτων Τ.Ε.ΜΕΣ. Α.Ε., Ιωάννης Ν. Στασινόπουλος της ΒΙΟΧΑΛΚΟ Α.Ε., Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises S.A., Μαρίλυ Φραγκίστα, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Franco Compania Naviera Α.Ε. και η Εθνική Τράπεζα, που εκπροσωπείται από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της.
Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση στο website της Endeavor Greece μέχρι τις 30 Nοεμβρίου.
epixeiro

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο