Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Oι εκτελεστές του Χαλιφάτου πέρασαν από την Ελλάδα

Από το ελληνικό νησί της Λέρου πέρασε στις 3 Οκτωβρίου 2015 ο ένας από τους μακελάρηδες του Παρισιού, προερχόμενος κατά πάσα πιθανότητα από την Τουρκία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα.



Aπό τη Λέρο πέρασε στις 3 Οκτωβρίου 2015 ο ένας από τους μακελάρηδες του ΠαρισιούΣυγκεκριμένα έξω από το Stade de France βρέθηκε ένα συριακό διαβατήριο και διαπιστώθηκε ότι ο κάτοχος είχε περάσει από τη Λέρο. Οι γαλλικές αρχές έστειλαν τα αποτυπώματα από το σημείο στην ΕΛ.ΑΣ. και έγινε η ταυτοποίηση των στοιχείων.

Δεν αποκλείεται το διαβατήριο να ήταν κλεμμένο και ο εικονιζόμενος να μην έχει σχέση με τον δράστη.

Σε ανακοίνωση που εξεδόθη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον υπουργό Νίκο Τόσκα, και επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του zougla.gr αναφέρονται τα εξής:

Ανακοίνωση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ανακοινώνει τα παρακάτω:

«Σχετικά με την υπόθεση του Συριακού διαβατηρίου που βρέθηκε στον τόπο του τρομοκρατικού χτυπήματος.

Ανακοινώνουμε ότι ο κάτοχος του διαβατηρίου, είχε περάσει από την Λέρο στις 3/10/2015 όπου και ταυτοποιήθηκε με βάση τους κανόνες της ΕΕ, όπως αυτοί αποφασίστηκαν στη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό ζήτημα.

Δεν γνωρίζουμε εάν το διαβατήριο ελέγχθηκε από άλλες χώρες από τις οποίες είναι πιθανό να πέρασε ο κάτοχος.

Θα συνεχίσουμε την επίπονη και επίμονη προσπάθεια κάτω από αντίξοες συνθήκες να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια της χώρας μας και της Ευρώπης, επιμένοντας στην πλήρη ταυτοποίηση των διερχόμενων μέσω του προσφυγικού ρεύματος».

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. μετά το μακελειό στο Παρίσι

Σε διαρκή εγρήγορση βρίσκονται απο το πρωί τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, μετά τις αιματηρές επιθέσεις στην Γαλλία.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι ελληνικές Αρχές είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες άλλων ξένων χωρών, σε επίπεδο ανταλλαγής πληροφοριών και ήδη έχουν αναλάβει δράση σε ότι αφορά άτομα που ενδεχομένως να έχουν σχέσεις με τζιχαντιστές.

Παράλληλα αυξάνεται η φρούρηση σε γαλλικούς «στόχους» στην Αθήνα.

zougla

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο