Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Νέο μοντέλο ανάπτυξης εναλλακτικών βιολογικών καλλιεργειών σε 10.000 στρέμματα στη Βοιωτία


Νέο γιγαντιαίο έργο βιοκαλλιεργειών παρουσιάζει ο όμιλος ΜΠΙΜΠΑΣ Investing Group

Ο όμιλος ΜΠΙΜΠΑΣ Investing Group αναπτύσσει ένα νέο γιγαντιαίο έργο βιοκαλλιεργειών, δημιουργώντας το μεγαλύτερο έργο στον κόσμο σε αγροκτήματα εναλλακτικής βιοκαλλιέργειας ροδιάς στην Βοιωτία σε εκτάσεις 10.000 στρεμμάτων, οι οποίες θα καλλιεργηθούν με την καινοτόμο μέθοδο συμμετοχής - συνεκμετάλλευσης - συμπαραγωγής.

Η αξία των υψηλής παραγωγικότητας αγροκτημάτων είναι 20 εκατ. ευρώ και θα αποφέρουν έσοδα κατά έτος πλέον των 20 εκατ. ευρώ (απόδοση κατά έτος 2.000 ευρώ /στρέμμα), ενώ οι επενδυτές μέτοχοι γίνονται ιδιοκτήτες γης για πάντα με 2.000 ευρώ ανά στρέμμα.

Η περιοχή της Βοιωτίας έχει επιλεγεί ως η καταλληλότερη στον κόσμο με μέγιστη και μακροχρόνια απόδοση. Τυγχάνει υψηλών επιδοτήσεων, με εξασφαλισμένες εξαγωγές της παραγωγής σε Βόρεια Ευρώπη, Καναδά και ΗΠΑ.

Επενδύοντας στην έρευνα και στην τεχνολογική εξέλιξη με ρηξικέλευθες μεθόδους, δημιουργείται καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας ροδιού προσφέροντας στην παγκόσμια αγορά του κόκκινου χρυσού την πρώτη ύλη για την παραγωγή μιας σειράς 475 διαφορετικών προϊόντων υψηλής προστιθεμένης αξίας (φρέσκα ρόδια, φυσικό χυμό, τρόφιμα, ποτά, φαρμακευτικά, καλλυντικά κ.α.).

ΤΑ ΝΕΑ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 σχόλια:

  1. Ma kala, plironeste gia na ta bgazete auta? PROSOXH APATH!!!
    http://fotoboltaika.blogspot.com/2012/10/bibas-meridia-prostimo-epitropis-kefalaiagoras.html http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=3626865 http://fotoboltaika.blogspot.com/2012/11/xrimatodotisi-apo-germania-fotoboltaika-parka-apati.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πες μας ποιος σου ειπε για αυτες τις καταγγελιες που κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο