Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ο διάλογος του Αλβανού με την 13χρονη και την αδερφή της στο Facebook

Συγκλονιστικά στοιχεία προκύπτουν από τον διάλογο του Αλβανού με την αδερφή της 13χρονης Χριστίνας στο Facebook.
Από τα μηνύματα προκύπτει ότι ο Μarjon Ajazi και η 13χρονη είχαν συνεννοηθεί να κλεφτούν. Ωστόσο, η αδερφή της ανήλικης συνομιλώντας με τον Αλβανό προσπαθούσε να του εξηγήσει πως είναι δύσκολο για την ίδια να αποχωριστεί την αδερφή της και μάλιστα στην ηλικία των 13 ετών.
Εκείνος επέμενε πως δεν θα είναι μακριά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλά μην κάνεις έτσι θα την βλέπεις δεν θα πάω στην Κίνα εδώ θα είμαστε».
Προβληματισμό ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι τον διάλογο διέκοψε κάποια στιγμή η 13χρονη, η οποία απάντησε την αδερφή της: «Δεν θα πεθάνω. Θα με βλέπεις».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 23χρονος Αλβανός και η 13χρονη Χριστίνα επικοινωνούσαν συχνά μέσω Facebook. Μάλιστα, της είχε ζητήσει να ταξιδέψει μόνη της με λεωφορείο από την Αθήνα στην Καβάλα προκειμένου να γνωριστούν από κοντά.
Οι διάλογοι που έχουν καταγραφεί την 1η Μαΐου δείχνουν πως ο 23χρονος διατηρούσε σχέση με την μικρή κοπέλα από τα Σπάτα αδιαφορώντας για το γεγονός ότι το κορίτσι είναι μόλις 13 ετών!
Ο ίδιος είχε αποκαλύψει πολλές φορές τις προθέσεις του στην αδερφή της Χριστίνας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί να είναι αδερφή σου, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι κοπέλα μου και δεν θα την κρατήσεις για πάντα εσύ».

Newsbomb.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο