Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

27χρονος είχε "ρημάξει" τα αυτοκίνητα στη Θήβα!!!

Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών στη Θήβα

Εξιχνιάσθηκαν πέντε (5) διαρρήξεις αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή του Πυρίου Θηβών

Κατασχέθηκαν κατσαβίδι, φακός και πολυεργαλείο τσέπης

Ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές και έχει συλληφθεί για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών ουσιών


Συνελήφθη, σήμερα (29-05-2013) το πρωί στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα σήμερα το πρωί, οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον 27χρονο ως ύποπτο διάπραξης κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι, ένας φακός και ένα πολυεργαλείο τσέπης.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο δράστης το τελευταίο διήμερο (28-29/05-2013) διέπραξε, παραβιάζοντας τις κλειδαριές από τις πόρτες ή σπάζοντας τα παράθυρα, πέντε (5) διαρρήξεις αυτοκινήτων, που ήταν σταθμευμένα από τους ιδιοκτήτες τους στην περιοχή του Πυρίου Θηβών.

Από τις ανωτέρω διαρρήξεις, ο 27χρονος στις τέσσερις περιπτώσεις δεν βρήκε να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό των οχημάτων, ενώ στην μία περίπτωση αφαίρεσε ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου και (50) CDs.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές και έχει συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2012 για κλοπές σε καταστήματα στη Θήβα και τον Ιούλιο του 2010 για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη).

Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

από permisospress


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο