Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

" Άνθρωποι Στην Ελλάδα Του 2013" . Ένα Συγκλονιστικό Ντοκιμαντέρ Που Πρέπει Όλοι Να Δείτε...

Από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο.
Στο ντοκιμαντέρ έρευνα με θέμα «Ελλάδα 2013 – Άνθρωποι» που ακολουθεί πιο κάτω, και το οποίο έχουμε προαναγγείλει εδώ και δυο μήνες, αυτό που θα δείτε είναι ένα αδιάψευστο ντοκουμέντο χωρίς μοντάζ που δείχνει την σκληρή, απάνθρωπη και αδυσώπητη αλήθεια!

Εικόνες απαγορευμένες για τα ελληνικά ΜΜΕ.
Είναι η αλήθεια για την πραγματική κατάσταση στην Ελλάδα του 2013.
Είναι η άλλη πλευρά της Ελλάδος που...
φεύ δυστυχώς έρχεται...

Είναι η αλήθεια για μια μεγάλη μερίδα (Συν)Ανθρώπων μας στην Ελλάδα. Τους Ανθρώπους των δρόμων. Τους ανθρώπους που ζουν από τα σκουπίδια! Τους ανθρώπους το Πρόσωπο των οποίων έχουμε αποΙεροποίησει! Τους Ανθρώπους που έχουν πετάξει στα σκουπίδια όλοι αυτοί που σας φλομώνουν με ψέματα. Όλοι αυτοί που σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αυτό το ντοκιμαντέρ που προβάλλουμε καλούμε τον έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να το δει! Ως το τέλος και να αναλάβει δράση. Να πάρει πρωτοβουλίες. Να δώσει εντολές μιας και πλέον όλα περνούν από τα δικά του χέρια.

Αυτό το ντοκιμαντέρ καλούμε την πολιτική ηγεσία να το δει ως το τέλος και να πάρει θέση! Να το δει ως το τέλος. Μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και μετά να αναλάβουν δράση. Να κάνουν κάτι. Αυτό που μπορούν… Αν ο κάθε ένας μας κάνει κάτι τότε όλα αυτά τα κάτι μαζί από όλους μαζί τους Έλληνες, τότε και μόνο τότε, μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα.

Αυτό το βίντεο, αυτά που δείχνει, προκαλούν όντως chockαπό αυτό το μικρό ερασιτεχνικά φτιαγμένο ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ ντοκιμαντέρ –για αυτό και έχει την δική του αξία –που όμως βγάζει προς τα έξω το πιο σκληρό απάνθρωπο κράτος.

Αυτό το βίντεο καλούμε τους έλληνες υπουργούς να το δουν. Ως το τέλος. Καλούμε την Εκκλησία και τον Μακαριότατο να το δει! Ως το τέλος, αν και Εκείνος όντως δίνει μια μεγάλη αθόρυβη μάχη μακριά από φώτα και κάμερες, αντιπαλεύοντας αυτό ακριβώς που θα δείτε στο βίντεο και προσπαθώντας να μη φτάσουν οι Άνθρωποι, εκεί ακριβώς που δείχνουμε με στοιχεία και ντοκουμέντα… Παλεύει ο Αρχιεπίσκοπος ως άλλος πραγματικός και αληθινός ήρωας!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους ανταποκριτές να το δουν. Ως το τέλος. Και ας πράξουν το δέον γενέσθαι… ο Κάθε ένας κατά την κρίση του. Αυτό το ντοκιμαντέρ ας το δουν όλοι όσοι διατηρούν ιστοσελίδες. Blog & site. Ως το τέλος…

Αυτό το βίντεο ντοκιμαντέρ δείχνει μια άλλη Ελλάδα από αυτή που θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι υπάρχει και που δήθεν εξέρχεται από την κρίση επειδή ευημερούν οι αριθμοί… Οι αριθμοί ευημερούν όχι οι άνθρωποι…

Όπως θα δείτε σε αυτό το πρώτο βίντεο μια σειράς που έχουμε ετοιμάσει στο πλαίσιο αυτής της μεγάλης πολύμηνης είναι η αλήθειας δημοσιογραφικής έρευνας διότι για να μαζευτεί και να σταχυολογηθεί όλο αυτό το υλικό και να ξεχωριστεί από τις 10αδες ώρες άλλου υλικού χρειάστηκε πολύ πόνος. Όχι δουλειά. Πόνος διότι έπρεπε να βλέπουμε τις ίδιες και τις ίδιες πνιγηρές σκληρές εικόνες συνεχώς… Να βλέπουμε την ίδια σκληρή αλήθεια για την Ελλάδα μας. Την πατρίδα μας που πονά. Την Ελλάδα που λιμοκτονεί. Την Ελλάδα που διώχνει τα παιδιά της για ακόμα μια φορά…

Την Ελλάδα (και όπου Ελλάδα βάλτε τους εκπροσώπους της συντεταγμένης ελληνικής πολιτείας από τον πρώτο ως τον τελευταίο) που καθημερινά βιάζει και βυθίζει στην ανέχεια και την φτώχεια, την πείνα και την δυστυχία τα παιδιά της. Αυτό το βίντεο που πρέπει να δείτε ως το τέλος δείχνει την άλλη Ελλάδα.

Την Ελλάδα που εντέχνως προβάλλουν τα συστημικά Ελληνικά ΜΜΕ, πως τάχατες αρχίζει η χώρα να βλέπει φως στο τούνελ. Πως τάχατες τα νούμερα αλλάζουν και ευνοούν την Ελλάδα. Πως το κλίμα αλλάζει και έρχονται επενδύσεις που θα δώσουν δουλειά. Σε ποιους από τα 3.000.000 ανέργους θα πρωτό δώσουν δουλειά; Ποιοι;
Από ποιες επενδύσεις;

Αυτό που θα δείτε δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την «εικονική Ελλάδα» την οποία ξεσκεπάζει και την οποία που προσπαθούν να αφενός να επιβάλουν με στημένα ρεπορτάζ στα κεντρικά δελτία από υποχρεωμένους και απλήρωτους συναδέλφους – οι οποίοι δεν μπορούν δυστυχώς να κάνουν αλλιώς και αναγκάζονται και υπογράφουν ψεύτικα ρεπορτάζ και στημένα θέματα – προκειμένου να πείσουν το λαό που πεινά και δεν έχει ούτε για τα βασικά να μην εξεγερθεί.
Να μην επαναστατήσει.
Να μην ξεσηκωθεί εναντίον τους.
Εναντίον του συστήματος και κυρίως να μην ξεσηκωθεί, εναντίον των βολεμένων με δυο και τρεις και πολλές φορές και τέσσερις δουλειές –όταν οι συνάδελφοι τους στην μεγάλη πλειοψηφία τους ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΜΕ πεινάνε και παραμένουν απλήρωτοι, για μήνες με το «παραμύθι» της κρίσης από τους καλοπληρωμένους - στρατευμένους ευτυχώς λίγων-καμιά 20αρια- προκλητικά καλοπληρωμένων έμμισθων κονδυλοφόρων του συστήματος!

Αυτό που θα δείτε δεν έχει καμία σχέση με αυτή την εικόνα για το “Greek success story” που επιχειρούν να εξάγουν με καλοπληρωμένα ξένα δημοσιεύματα για την δήθεν πρόοδο της Ελλάδας γιατί πολύ απλά η Ελλάδα είναι αυτό που θα δείτε σε αυτό το πρώτο βίντεο ντοκιμαντέρ! Η Ελλάδα στενάζει στους δρόμους και τα σκαλιά των πολυκατοικιών. Κουρελιασμένη. Χωρίς αξιοπρέπεια. Χωρίς; Οίκτο. Η Ελλάδα είναι εκεί έξω στους δρόμους και τα υπόγεια. Τους υπονόμους και στα σκουπίδια που χιλιάδες παιδιά ψάχνουν κάθε ημέρα για βρουν κάτι να φάνε αυτά και οι οικογένειες τους.

Η Ελλάδα που θα δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο, είναι αυτή η Ελλάδα που επιμελώς αποκρύπτουν όλοι(!) ακόμα και αυτοί που ενδυθήκαν τον μανδύα του αντιμνημονιακού γεμάτοι υποκρισία και κάνουν businessμε κρατικές δουλειές και κρατικές καταχωρίσεις(…) –θα έρθει η ώρα που και ονόματα θα βγουν και τότε είναι που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας – και προσπαθούν να κοιμίσουν τον Έλληνα δυστυχή Πολίτη παίρνοντας το μέρος του και λέγοντας αυτά που θέλει να ακούσει για να απορροφούνται οι κοινωνικοί κραδασμοί και έτσι αναπαυμένος στον καναπέ του , φοβισμένος και κατά τρομοκρατημένος να μην τολμά να ξεκουνήσει! Να μην τολμά να βγει έξω. Να φωνάξει.

Και δεν εννοώ να βγει συντεταγμένα αλλά απολύτως και πλήρως ελεγχόμενα, όπως το 2010 και το 2011 με τα καλά «οργανωμένα» και στημένα συλλαλητήρια με τις γνωστές συγκεντρώσεις του 1.000.000 πολιτών, από το ΠΑΣΟΚ κυρίως και την αριστερά(ΣΥΡΙΖΑ –ΚΚΕ και λοιπές αριστερές δυνάμεις – και από όλα τα κόμματα γενικά, προκειμένου να ελέγξουν πλήρως, όπως έχει αποδειχθεί με στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί για τους εμπνευστές και τους συγκεντρωσιάρχες, κάθε απρόβλεπτη και ανεξέλεγκτη κίνηση και κάθε ενέργεια οποιουδήποτε τολμήσει να απειλήσει το σύστημα!

Το βίντεο που ακολουθεί δεν έχει καμία σχέση με την εικονική virtual Ελλάδα που επιχειρούν να προβάλλουν τα μεγάλα κεντρικά δελτία των ιδιωτικών ελληνικών καναλιών που πλέον λειτουργούν με δικά μας χρήματα λόγω του υπερδανεισμού από την ανακεφαλαίωση των ελληνικών κρατικών τραπεζών.

200.000.000 ο δανεισμός του MEGA κάτι λιγότερο του ΑΝΤ1, πάνω από 150.000.000 ο ΔΟΛ και η ιστορία πάει λέγοντας και για όλα τα άλλα συστημικά έντυπα τα οποία σε κανά 6μηνο θα αρχίσουν να κλείνουν –και αυτά - το ένα μετά το άλλο για αυτό και πριν πνιγούν θα αρχίσουν να πιέζουν πάλι για εκλογές μπας κ πάρουν κι άλλο χρήμα –δικό σου και δικό μας – ώστε να συνεχίσουν να υπάρχουν.

Να συνεχίσουν να εκβιάζουν ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί το κράτος να τους δώσει χρήμα. Και το κράτος είσαι εσύ Έλληνα! Εσύ που πονάς! Εσύ που διψάς. Εσύ που δεν έχεις να φάς. Εσύ που δανείζεσαι. Εσύ που έκοψες τα πάντα και ζεις με δανεικά. Εσύ που δυστυχείς κάθε ημέρα. Εσύ που γυρνάς στις λαϊκές μετά το τέλος με σκυμμένο το κεφάλι και ζητάς τα υπολείμματα που έμειναν από πατάτες ή ότι άλλο υπάρχει…

Εσύ που γυρίζεις στους κάδους των σκουπιδιών και αναζητάς με το βλέμμα τσιτωμένο με σε δει κάνα γνωστό μάτι και κουρελιαστεί και εξαφανιστεί και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας. Όση μπόρεσες να βρεις με όση δύναμη άντλησες από τα γεμάτα αγωνία βλέμματα των παιδιών που δεν έχουν να φάνε.

Εσύ που τρέμεις κάθε ημέρα. Εσύ που ξυπνάς και κοιμάσαι κάθε ημέρα με την ίδια αγωνία. Τι θα υπάρχει αύριο στο τραπέζι για να φάει η οικογένεια σου. Τα παιδιά σου…

Το ντοκιμαντέρ που ακολουθεί δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που έχετε δει. Με όλα αυτά που ξέρετε ως σήμερα… Το ντοκιμαντέρ δείχνει με εικόνες ντοκουμέντο την αλήθεια! την σκληρή και απάνθρωπη αλήθεια.

Δείχνει την πλήρη απαξίωση του ανθρώπου! Τον ξεπεσμό στα σκαλιά μιας πολυκατοικίας. Δείχνει την σκληρή αλήθεια, αυτή που δεν λένε και δεν θα πουν ούτε θα προβάλλουν τα άλλα ελληνικά ΜΜΕ τα οποία πουλώντας ελπίδα στον πονεμένο και δυστυχή λαό, ελπίζουν, προσβλέπουν και πιέζουν για νέα (κρατικά) δάνεια. Νέες κρατικές καταχωρίσεις. Προδίδοντας έτσι με την στάση τους αυτή, ένα λαό που στην μεγάλη πλειοψηφία του λιμοκτονεί. Στερείται τα πάντα. Πεινά. Δεν είναι μόνο άνεργος χωρίς ελπίδα αλλά πεινά. Όλα αυτά που θα δείτε σε αυτή την έρευνα δεν θα τα δείτε αλλού. Σε άλλα ελληνικά ΜΜΕ γιατί είναι απαγορευμένο θέμα.

Διότι πρέπει όλα τα συστημικά ΜΜΕ να πουλάνε ελπίδα δημιουργώντας ψευδαισθήσεις.
Εμπαίζοντας ένα λαό που τα παιδιά του λιποθυμούν από την πείνα αλλά κανείς ποια δεν το λέει.
Γιατί το θέμα καίει… Γιατί το θέμα εγκυμονεί κινδύνους… Γιατί το θέμα μπορεί να απειλήσει το σύστημα…

Αυτές οι αλήθειες πράγματι απειλούν το καλά οργανωμένο και συντεταγμένο σύστημα… Δυστυχώς όλοι –μα όλοι- ειδικά αυτοί που προσβάλουν την νοημοσύνη του με τα κουπόνια της ντροπής για το φαγητό τα φθηνά προϊόντα και όλες τις άλλες υπέρ προσφορές πάνω στις οποίες κάποιοι αποθυσαυρίζουν μέσα από τον πόνο και την πείνα ενός λαού. Κάποιοι έκαναν business τον πόνο και την πείνα του λαού μας απαξιώνοντας τον υποχρεώνοντας τον να δανείζεται δυο και τέσσερα ευρώ μπας και ποντάρει στα 10.000 ή τα 5000ε ή στην χειρότερη εξαργυρώσει κάποια κουπόνια ευτελούς αξίας αφού πρώτα έχει προπληρώσει και χαρίσει υπέρ κέρδη και στην μια πλευρά και στην άλλη…

Ένα λαό που μετρά περισσότερα από 5000 θύματα από τις αυτοκτονίες είτε λόγω χρεών είτε λόγω αδιεξόδου είτε –ναι και είναι μεγάλη αλήθεια με 10αδες παραδείγματα – αυτοκτονίες λόγω πείνας! Λόγω ανέχειας!

Αυτοκτονίες ανθρώπων επειδή δεν θέλησαν να καταπατηθεί η ανθρώπινη αξιοπρέπεια τους προκειμένου να μην φτάσουν στους κάδους των σκουπιδιών για να φάνε οι ίδιοι και οι οικογένειες τους. Να γιατί αυτό το ντοκιμαντέρ πρέπει όχι απλά να προβληθεί παντού και αναρτηθεί σε όσο περισσότερα ανεξάρτητα και αδέσμευτα αντισυστημικά BLOG & Site, ώστε να πάρουν την απάντηση τους όλοι αυτοί του συστήματος και του νεοεκδοτικού κατεστημένου οι οποίοι ποτέ δεν θέλησαν να κάνουν κάτι στα αλήθεια για την τραγωδία που ζει η Ελλάδα. Ποτέ στην πραγματικότητα όλοι αυτοί οι κήνσορες και επιβήτορες του ελληνικού λαού δεν θέλησαν στα αλήθεια να βοηθήσουν τον Έλληνα τον οποίο φλομώνουν με μαύρο βρόμικο χρήμα, κουπόνια που προηγούμενα τα έχουν εξαργυρώσει διπλά και τρίδιπλα.

Όλοι αυτοί που από την μια πουλάνε θρησκεία και ορθοδοξία και από την άλλη με άλλο έντυπο τον ταϊζουν με ξετσίπωτες, τσόντες, βρομιά και ανηθικότητα! Κανείς δεν πρόκειται να προβάλλει ένα τέτοιο θέμα! Γιατί «το θέμα καίει… και η συνεχής προβολή του μπορεί να απειλήσει την δημοκρατία και την ευταξία της χώρας», όπως χαρακτηριστικά μας είπε ένας ανώτερος κυβερνητικός κρατικός υπάλληλος όταν του δείξαμε μόνο μερικά πλάνα και του ζητήσαμε να τα σχολιάσει…

Αυτό που θα δείτε στην συνέχεια, και είναι απλά μόνο το πρώτο μέρος της μεγάλης δημοσιογραφικής έρευνας που σήμερα δημοσιοποιούμαι, είναι η άλλη πλευρά της Ελλάδος που κρύβουν… Της Ελλάδος που αποσιωπούν τα πλήρως ελεγχόμενα συστημικά κεντρικά βραδινά δελτία των ελληνικών ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

Είναι εκείνη η άλλη διαφορετική σκοτεινή πλευρά της Ελλάδος, που δυστυχώς δεν προβάλει κανένα από τα επίσης συστημικά και πλήρως εξαρτώμενα 100αδες διαδικτυακά ελληνικά ΜΜΕ τα οποία επίσης στην μεγάλη πλειοψηφία τους, με ευτυχώς πολλές - πολλές και φωτεινές εξαιρέσεις και αυτό είναι που δίνει ελπίδα , δεν δείχνουν και δεν θα δείξουν ποτέ!

Εκτός… αν μετά από όλο αυτό που θα συμβεί μετά την προβολή, διάδοση, διάχυση μέσω mail, αυτού του ντοκιμαντέρ, κάποιοι υπακούωντας στους νόμους της επικοινωνίας και των σκοτεινών διαπλεκόμενων κέντρων και ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας απόφασης τους , αναγκαστούν λόγω της επιρροής του στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού, και έτσι από φόβο επιτάχυνσης των εξελίξεων και προκειμένου να αμβλύνουν και να αλλάξουν το ήδη βαρύ και τεταμένο κλίμα στην καταπονημένη ελληνική κοινωνία από την οποία αυτό που λείπει είναι μόνον το τσάφ της φλόγας που θα ανάψει το φυτίλι(…), και προκειμένου να μειώσουν τις αντιδράσεις και να αμβλύνουν τις εντυπώσεις αλλά και για «να κάψουν το όλο θέμα», παίξουν παρόμοια η παρεμφερή θέματα …
Μέχρι να κάψουν το θέμα.
Μέχρι να το κάνουν ρουτίνα και καθημερινότητα και έτσι να πετύχουν την αποχαύνωση του λαού εκφοβίζοντας τον παράλληλα. Αυτό που θα δείτε στην συνέχεια είναι βέβαιο που θα σοκάρει.
Αυτή είναι η μια πλευρά και μάλλον αναμενόμενη αντίδραση.

Για αυτό και μάλλον αδύνατον, να συμβεί( η προβολή και διάδοση του από τα γνωστά συστημικά διαδικτυακά ΜΜΕ) , αν κρίνω επίσης εξ όσων γνωρίζω από όλους εκείνους-τους πολλούς που έχουν ιστοσελίδες και BLOGως επιχειρήσεις εκβιασμού και εκπόρνευσης της κάθε αλήθειας - που είτε χρηματοδοτούν ιστοσελίδες γνωστοί και μεγάλοι επιχειρηματίες εργολάβοι έργων και μεγαλοασφαλιστές που συντηρούν και χρηματοδοτούν γνωστά BLOGs και site, είτε κάποιοι –και αυτοί είναι οι περισσότεροι - διαχειρίζονται οι ίδιοι, είτε είναι αυτοί πίσω από «γνωστά» στον κόσμο της σάπιας ανέντιμης και ανήθικης ελληνικής δημοσιογραφίας!

Αλλά κανείς –και λόγω ανταγωνισμού αλλά και διότι εμείς δεν ανήκαμε και ούτε πρόκειται ποτέ να ανήκουμε σε αυτό που λένε σύστημα*… δεν πρόκειται να δει ούτε και να προβάλλει ως συνέχεια αντικειμενικά τίποτα από τις σκληρές αλήθειες που προβάλει αυτό το βίντεο ντοκιμαντέρ.

Αυτές οι συγκλονιστικές εικόνες που θα δείτε είναι η άλλη Ελλάδα. Αυτή η Ελλάδα που κρύβουν όλοι τους! Πιστέψτε με κανείς –μα κανείς – δεν θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα από όλους αυτούς που το παίζουν κήνσορες της μεγάλης και άνευ ιστορικού προηγουμένου ανθρωπιστικής κρίσης που μαστίζει την πατρίδα μας. ΚΑΝΕΙς!

Αν έστω και ένας από όλους αυτούς τους μεγαλόσχημους – και όχι δεν εννοώ τους πολιτικούς όχι αυτοί καλά κάνουν! την δουλειά τους κάνουν όσο εμείς τους αφήνουμε στην θέση τους – αλλά τους δικούς μας. Το δικό μας σάπιο και ανήθικο σινάφι των μεγαλοδημοσιογράφων –και βάλτε εδώ όποιο όνομα σας έρθει στο νου και έχετε μάθει όλα αυτά τα χρόνια από την τηλεόραση, τις εφημερίδες (εννοώ διευθυντές και εκδότες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μετρημένων στα δάκτυλα του ενός χεριού ) το ράδιο το διαδίκτυο, μέσα θα πέσετε!

Όλους αυτούς που ενώ πρώτοι θα έπρεπε να βγουν και να φωνάξουν μαζί με το λαό. Κρύβονται. Βολεύονται με το κρατικό χρήμα που παίρνουν μέσω –κρατικών πια μετά την ανακεφαλαιοποιήση των τραπεζών - καταχωρίσεων μιας το πολύ δυο τραπεζών… Ουδείς μιλά για το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους την εποχή του Ιωάννη Καποδίστρια μέχρι σήμερα. Και ούτε πρόκειται να μιλήσει γιατί πολύ απλά όλοι τα παίρνουν κανονικά. Ουδείς πρόκειται να μιλήσει αν δεν έρθουν τα πάνω κάτω… αν δεν γίνουν ανατροπές στο σύστημα.

Και προσέξτε. Οι πιο ύπουλοι είναι αυτοί οι δήθεν αριστεροί που προκειμένου να κάψουν το θέμα, βγάζουν μια σειρά ελεγχόμενων και προσυμφωνημένων «πληροφοριών» προκειμένου να κάψουν το θέμα… Να φανεί ότι κάποιος –και μάλιστα αριστερός – έβγαλε την υπόθεση ώστε να έχουν καλυφθεί τα νώτα τους αν ποτέ ξεφύγει το έλεγχος και γίνει κάτι που δεν μπορεί να ελεγχθεί ώστε μετά η όποια γνήσια λαϊκή αντίδραση να είναι εύκολο να καπελωθεί. Να ποδηγετηθεί από τους μόνους δημοκράτες που γέννησε η πατρίδα. Τους αριστερούς! Αυτοί όπως έχω ξανά γράψει είναι οι πιο επικίνδυνοι. Αυτοί είναι το σύστημα! Αυτοί ελέγχουν το σύστημα των ΜΜΕ. Αυτοί φιμώνουν την αλήθεια.

Αυτοί όλοι είναι που έχουν βολευτεί πριν από όλους μαζί με τους κολλητούς τους –επίσης του αυτού ιδεολογήματος- που κυριαρχούν από την 10ετια που γεννήθηκε η ελεύθερη ραδιοφωνία και τηλεόραση. Αυτοί είναι που και σήμερα προσπαθούν να κυριαρχήσουν και στο ελληνικό διαδίκτυο με πέντε και 10 blogη κάθε ομάδα και η κάθε φράξια.

Είναι η γνωστή μαύρη τακτική της επικοινωνιακής προπαγάνδας που όταν θες να κάψεις ένα θέμα το δίνεις σε έναν «τύπου» μαχόμενο και ανεξάρτητο δημοσιογράφο με αριστερό προφίλ ο οποίος όμως έχει δομηθεί και ανδρωθεί μέσα από το ίδιο σύστημα και φυσικά έχει φάει από το κρατικό χρήμα για την χρηματοδότηση των εκπομπών του στην κρατική τηλεόραση… Δηλαδή δικά σου και δικά μας χρήματα.

Αυτά που θα δείτε σε αυτά τα 51 λεπτά είναι η σκληρή αλήθεια που σας κρύβουν. Είναι όλα αυτά και πόσα άλλα που δεν θα μάθετε ποτέ όσο δεν αντιδράτε.

Ας είναι αυτό το βίντεο ντοκιμαντέρ η απαρχή, έστω και αθόρυβων ήρεμων και προπάντων χωρίς φωνές και τυμπανοκρουσίες εσωτερικών κοινωνικών ζυμώσεων, προκειμένου ο λαός να αφυπνισθεί και επιτέλους να αντιδράσει! Να αναλάβει πρωτοβουλία. Να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Να δράσει όπως επιβάλει και επιτάσσει το σύνταγμα και το άρθρο 120 όταν εδώ και τέσσερα χρόνια καταστρατηγείται το –έστω και κουτσό και σε λάθος βάση αλλά αποδεχτό από τον Έλληνα που ακόμα δεν το έχει αλλάξει – ελληνικό σύνταγμα!

Greek American News Agency.com 





ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο