Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Σε 4μηνη αργία ο δήμαρχος Αγράφων

Βαριά καμπάνα για τον Δημήτρη Τάτση απο την Γερακούδη
Τιμωρείται για σοβαρή παράβαση καθήκοντος απο δόλο..

Με 4μηνη αργία τιμωρήθηκε ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Δημήτρης Τάτσης μετά τη σχετική απόφαση της Γενικής Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Καλλιόπης Γερακούδη.
Όπως πρώτοι ,μέσα απο το PrasiaOnline,βγάλαμε την είδηση της παρουσίας του δημάρχου Αγράφων ενώπιον του πειθαρχικού δικαστηρίου της Λάρισας..Στα δικαστήρια της Λάρισας ο δήμαρχος Αγράφων Δημήτρης Τάτσης...ο οποίος απολογήθηκε για όλα αυτά που τον κατηγορούσαν.
Φαίνεται ότι οι απαντήσεις του δεν έπεισαν τους δικαστές, με αποτέλεσμα να γνωμοδοτήσουν για τετράμηνη αργία από τα καθήκοντά του.
Η απόφαση επιβάλλει στον δήμαρχο την πειθαρχική ποινή της αργίας 4 μηνών για το πειθαρχικό παράπτωμα της σοβαρής παράβασης καθήκοντος απο δόλο,κατηγορία βαριά που σίγουρα θα έχει εξέλιξη και στα ποινικά δικαστήρια μιας και στα εικονικά ΔΣ αλλά και στις οικονομικές επιτροπές υπήρξαν πιστώσεις εκατομμυρίων ευρώ.
Για τη τελική απόφαση ελήφθησαν υπόψη όπως αναφέρει η κ.Γερακούδη,η συναίνεση του δημάρχου στην πραγματοποίηση εικονικών συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου και της Οικονομικής επιτροπής,εικονικά πρακτικά απο μέρους που εξαπάτησαν τις εποπτεύουσες υπηρεσίες της Περιφέρειας αλλα και άλλες αρμόδιες.
Επίσης η απόφαση τιμωρίας μιλά για συνέργεια του ιδίου του δημάρχου ώστε να υποπέσουν σε παράβαση καθήκοντος και οι υπάλληλοι του δήμου επειδή σύνταξαν τα εικονικά πρακτικά.
Ο δήμαρχος έχει το δικαίωμα να ασκήσει προσφυγή κατά της απόφασης στο Συμβούλιο Επικρατείας μέσα σε διάστημα 30 ημερών.

prassia-eyrytanias.blogspot.com



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο