Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Προσχώρηση Ρωμανιά στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Με τον επιστημονικό συνεργάτη του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Γιώργο Ρωμανιά συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος ανέθεσε στον έγκριτο οικονομολόγο και ειδικό σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης την ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία Γραμματείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Δικαιωμάτων στην Εργασία.
Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε τα εξής:
«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τον κ. Γιώργο Ρωμανιά στην οικογένεια των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο κ. Ρωμανιάς αναλαμβάνει την ίδρυση, τη λειτουργία και την οργάνωση Γραμματείας Κοινωνικής Προστασίας και Δικαιωμάτων στην Εργασία σε όλη την Ελλάδα, με ομιλίες, με διάλογο με τους πολίτες και παροχή βοήθειας στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό από την πολιτική της τρόικας».
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Ρωμανιάς δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή, νομίζω ότι πράγματι η ελληνική κοινωνία χρειάζεται αυτή την παρέμβαση, νομίζω ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε με θετικό τρόπο τον τρόπο αντιμετώπισης της ανεργίας, επίσης τη δημιουργία ενός συστήματος αντιμετώπισης των ασφαλιστικών προβλημάτων και κυρίως των συνταξιοδοτικών ζητημάτων. Το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης σήμερα έχει διαλυθεί, χρειάζεται η ανάταξή του και πράγματι θα προσπαθήσουμε μέσα στην οικογένεια των Ανεξάρτητων Ελλήνων να δημιουργήσουμε συνθήκες λειτουργίας ενός νέου συνταξιοδοτικού συστήματος και να δώσουμε ελπίδα και αποτέλεσμα στον ελληνικό λαό».

Newsbomb.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο