Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Υπέρ βωμών και εστιών πολεμούν οι Χριστιανοί - Σκοτώθηκε ελληνορθόδοξος υπολοχαγός

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ (vid)

Στην Συρία, οι Χριστιανοί δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα της επιβίωσης απέναντι στους ισλαμιστές, έχοντας βάλει σε δεύτερη μοίρα τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν από το μπααθικό καθεστώς το Μπασάρ Αλ Άσαντ και έχουν οργανώσει πολιτοφυλακές συντασσόμενοι με τον τακτικό Στρατό.

Την περασμένη Δευτέρα εκατοντάδες Χριστιανοί, μεταξύ των οποίων γυναίκες, ηλικιωμένοι και νεογέννητα σφαγιάστηκαν στο χωριό al-Duvair, στα σύνορα της Συρίας με το Λίβανο κοντά στην πόλη Χομς.

Περίπου 350 μισθοφόροι αντάρτες μπήκαν στο χωριό και άρχισαν να σπάνε τις πόρτες, πολυβολώντας μέσα στα σπίτια των χριστιανών. Όσους γλίτωσαν από το πρώτο κύμα δολοφονιών τους συγκέντρωσαν στην κεντρική πλατεία και τους εκτέλεσαν.

Πηγές του συριακού Στρατού αναφέρουν ότι μεταξύ των επιτιθέμενων ήταν και ένα μεγάλο τμήμα σουνιτών ισλαμιστών Τούρκων μισθοφόρων και Τσετσένων.

Πριν δύο ημέρες ένας Ελληνορθόδοξος υπολοχαγός ο Ιωάννης Χαϊθάμ Ίσσα του συριακού κυβερνητικού Στρατού σκοτώθηκε από ισλαμιστή ελεύθερο σκοπευττή ενώ προσπάθούσε να προστατεύσει μια γυναίκα ρεπόρτερ, που είχε τραυματιστεί από τα πυρά των ισλαμιστών (τελικά πέθανε και η κοπέλα).



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο