Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Βρέθηκε η 13χρονη Χριστίνα

Βρέθηκε η 13χρονη Χριστίνα
Αίσιο τέλος είχαν οι έρευνες για την εξαφάνιση  της 13χρονης Χριστίνας.
Η ανήλικη βρέθηκε λίγο πριν από τις 23:00 της Πέμπτης σε δάσος στην περιοχή Λουτρά, στο Παγγαίο όρος. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας για προληπτικές εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία της.
Ωστόσο, άφαντος παραμένει ο 23χρονος Αλβανός Μarjon Ajazi, ο οποίος φαίνεται πως είχε σχεδιάσει εδώ και καιρό την αρπαγή του μικρού κοριτσιού.
Πώς έφθασαν οι Αρχές στα ίχνη της Χριστίνας
Η υπόθεση της εξαφάνισης της 13χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την περασμένη Κυριακή από το σπίτι της στα Σπάτα είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του κοριτσιού με την καθοριστικής σημασίας βοήθεια του πρώην εργοδότη του Αλβανού, ο οποίος ήταν στο παρελθόν βοσκός. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κίνηση ματ που οδήγησε τις Αρχές στον εντοπισμό της 13χρονης ήταν η επίσκεψη του 23χρονου δράστη στον πρώην εργοδότη του. Ο Αλβανός μετέβη στο Παγγαίο Όρος και ζήτησε από τον άνδρα ένα πιάτο φαγητό. Ωστόσο, οι Αρχές είχαν ενημερώσει τον πρώην εργοδότη με τον οποίο είχαν συνεννοηθεί ότι στην περίπτωση που παρουσιαστεί ο Αλβανός σε εκείνον, να του  πρότεινε να φέρει την μικρή για να την φιλοξενήσει, προκειμένου να μην κοιμηθεί στο δάσος. Ο 23χρονος συμφώνησε και μαζί με τον γιο του εργοδότη κατευθύνθηκαν στο μέρος όπου βρισκόταν η 13χρονη Χριστίνα. Εν τω μεταξύ η Αστυνομία είχε ήδη ενημερωθεί για την εξέλιξη αυτή και έσπευσε στην περιοχή, αναζητώντας το κορίτσι και τον Αλβανό. Ο 23χρονος εξαφανίστηκε μέσα στο δάσος, ενώ λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν  την ανήλικη.
Πληροφορίες της Αστυνομίας αναφέρουν ότι ο 23χρονος βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας, ενώ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.
Ο διάλογος στο Facebook μεταξύ του 23χρονου και της αδερφής της 13χρονης
Συγκλονιστικά στοιχεία προκύπτουν από τον διάλογο του Αλβανού με την αδερφή της 13χρονης Χριστίνας στο Facebook.
Ο Μarjon Ajazi και η 13χρονη είχαν συνεννοηθεί να κλεφτούν. Ωστόσο, η αδερφή της ανήλικης συνομιλώντας με τον Αλβανό προσπαθούσε να του εξηγήσει πως είναι δύσκολο για την ίδια να αποχωριστεί την αδερφή της και μάλιστα στην ηλικία των 13 ετών.
Εκείνος επέμενε πως δεν θα είναι μακριά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλά μην κάνεις έτσι θα την βλέπεις δεν θα πάω στην Κίνα εδώ θα είμαστε».
Προβληματισμό ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι τον διάλογο διέκοψε κάποια στιγμή η 13χρονη, η οποία απάντησε την αδερφή της: «Δεν θα πεθάνω. Θα με βλέπεις».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 23χρονος Αλβανός και η 13χρονη Χριστίνα επικοινωνούσαν συχνά μέσω Facebook. Μάλιστα, της είχε ζητήσει να ταξιδέψει μόνη της με λεωφορείο από την Αθήνα στην Καβάλα προκειμένου να γνωριστούν από κοντά.
Οι διάλογοι που έχουν καταγραφεί την 1η Μαΐου δείχνουν πως ο 23χρονος διατηρούσε σχέση με την μικρή κοπέλα από τα Σπάτα αδιαφορώντας για το γεγονός ότι το κορίτσι είναι μόλις 13 ετών!
Ο ίδιος είχε αποκαλύψει πολλές φορές τις προθέσεις του στην αδερφή της Χριστίνας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί να είναι αδερφή σου, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι κοπέλα μου και δεν θα την κρατήσεις για πάντα εσύ».
Γνωρίστηκαν μέσω Facebook
Σε ανάρτηση που είχε κάνει η 13χρονη κοπέλα όπου έγραφε: “etsi ine oi megaloi erwtes..prwta se pane sto feggari k meta se afinoun eki n psaxnis tropo n girisis..”
ο 23χρονος είχε δώσει τη δική του απάντηση λέγοντας: «Εγώ όμως θα σε πάω πιο μακριά από το φεγγάρι ώστε κανείς δεν θα μπορέσει να γυρίσει»...

Newsbomb.gr



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο