Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

"Θεσπιέων Δρόμος" Φωτορεπορτάζ-Βίντεο

Ο "Δημόφιλος" ήταν δίπλα στον κύριο Τετριμίδα Χρήστο και τον υποδέχτηκε θερμά στο χωριό μας, σε μια σεμνή εκδήλωση, υπό την αιγίδα του δήμου και τη συμπαράσταση των υπόλοιπων συλλόγων του χωριού μας (Εν Αθήναις Θεσπιείς, σύλλογος Γυναικών και Θεσπιακός).

Ο κύριος Τετριμίδας κατάγεται απο τις Θερμοπύλες και απ'όταν συνταξιοδοτήθηκε (αστυνομικός), ασχολείται με την ανάδειξη ιστορικών γεγονότων-δρόμων μέσω των πεζοποριών που κάνει. Μέχρι στιγμής έχει πανελλαδικά κατοχυρώσει τις διαδρομές "Λεωνίδα τρόπαιον", "Σπαρτιατών πορεία" και φέτος για πρώτη φορά "Θεσπιέων Δρόμος".

Η διαδρομή "Θεσπιέων Δρόμος" είχε διάρκεια τέσσερις μέρες.
πρώτη μέρα: Θερμοπύλες -Αμφίκλεια
δεύτερη μέρα: Αμφίκλεια -Λιβαδειά
τρίτη μέρα: Λιβαδειά -Αλίαρτος
τέταρτη μέρα: Αλίαρτος -Θεσπιές


Η συμμετοχή μας ήταν μόνο την τέταρτη μέρα και μπορεί να μην ήταν μεγάλη, ήταν όμως αρκετή για μια καλή αρχή που υπόσχεται καλύτερη συνέχεια!!!

Ευχαριστούμε και πάλι τον κύριο Τετριμίδα Χρήστο, τους κυρίους Κάπρο Σωτήριο και Κόλλια Νικόλαο πρόεδρο της Εταιρείας Βοιωτικών μελετών για τις ομιλίες τους, τον κύριο Δήμαρχο, τους αντιδημάρχους κύριο Αραπίτσα και κύριο Μαλέση, τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου, καθώς και όλους όσοι ήταν παρόντες.


















 ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

από permisospress


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο