Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

H προφητεία του Γέροντα Παίσιου για τα γεγονότα της Τουρκίας

Με αφορμή τα τελευταία δραματικά γεγονότα που συμβαίνουν στην Τουρκία, επανήλθε στο προσκήνιο η προφητεία του Γέροντα Παίσιου για τη γειτονική χώρα.
Ιδού τι είχε πει:
«Κατόπιν τον ρώτησα για την συνεχή αδιαλλαξία και τις προκλήσεις των Τούρκων. Μ΄έπιασε από τον ώμο και με πολύ σοβαρότητα μου απάντησε:
«Μην ανησυχείς παιδί μου , εγώ ετοιμάζομαι να κοιμηθώ και δεν θα είμαι εδώ, αλλά θα βλέπω από πάνω , διότι εδώ είμαστε όλοι προσωρινά. Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια.
Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη , οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν , όχι τώρα , αλλά σύντομα , όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών (Σ.Σ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!).
Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα , οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης , θα γίνονται επάνω στην γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω , θα ανάβονται επάνω.
(Ο Γέροντας αναφερόταν στους Έλληνες κρυπτοχριστιανούς της Τουρκίας).
Θα τα δεις , παιδί μου. Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί . Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός .»
Τον ρώτησα επίσης εάν η Ελλάδα θα πάθει κακό. Μου απάντησε ότι θα υπάρξουν κάποια προβλήματα, τα οποία όμως θα είναι ασήμαντα . Και αρκετός κόσμος που είναι σήμερα αδιάφορος, θα επιστρέψει στο χώρο της Ορθοδοξίας .
«Να μην ανησυχείτε για την Ελλάδα», είπε .
Φεύγοντας από το κελλί του, μας είπε πάλι: «Άντε στην ευχή της Παναγίας και μην ανησυχείς . Η Κύπρος θα απελευθερωθεί μέσα στα χρόνια που περπατάμε και η Τουρκία θα διαμελισθεί. Όλες οι χώρες έχουν τα προβλήματα τους, αλλά δεν υπάρχει για μας πρόβλημα . Ελπίδα στον Θεό και πίστη.»
ΛΑΜΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , ΠΑΦΟΣ , ΚΥΠΡΟΣ – Από το βιβλίο
Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 ,τόμος 1, Σελ : 297

troktiko

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο