Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΝΕΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΝΕΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ
ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΞΑΝΘΗ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΛΗΜΝΟΣ, ΙΚΑΡΙΑ

«Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΙΚΑΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΣ ΣΚΕΦΘΕΙ ΟΤΙ ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ»

Νέα τριήμερη περιοδεία σε τέσσερις νομούς του Βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Το Σάββατο1η Ιουνίου θα επισκεφθεί την Ξάνθη και την Κομοτηνή, νομούς που είναι υπό τη βουλευτική του εποπτεία, προκειμένου να έχει συναντήσεις με τους Πολιτευτές και τα μέλη των τοπικών Συντονιστικών Επιτροπών για δράσεις που θα κάνει το Κίνημα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Θα έχει επίσης και συναντήσεις με φορείς των δύο πόλεων, καθώς παρουσιάζει δραματική πτώση η κίνηση στις τοπικές αγορές.

Επίσης ο Τέρενς Κουίκ θα επικαιροποιήσει τις κινήσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έναντι του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής και των πάσης φύσεως πρακτόρων και πρακτορίσκων του.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ θα επισκεφθεί τη Λήμνο και την επόμενη ημέρα, Δευτέρα, το νησί της Ικαρίας, καθώς και στα δύο νησιά υπάρχει το ταυτόσημο πρόβλημα με τα νοσοκομεία τους, τα οποία εξακολουθούν να είναι συνδεδεμένα με της Μυτιλήνης και της Σάμου αντίστοιχα.

«Ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδεύει και να εξαπατά με τις υποσχέσεις που δεν τηρεί. Δεσμεύτηκε ότι με νέο ΦΕΚ θα κόψει τον ομφάλιο λώρο των νοσοκομείων Λήμνου - Μυτιλήνης και Ικαρίας - Σάμου.

Όχι μόνο δεν τηρεί το λόγο του, αλλά είναι εξαφανισμένος. Αρνείται να ανταποκριθεί ακόμα και στις δικές μου κλήσεις για να του μιλήσω, νομίζοντας ότι μπορεί να γράφει στα μνημονιακά κατάστιχά του ένα Βουλευτή της αντιπολίτευσης.

Δεν έχει καταλάβει καλά με ποιους έχει μπλέξει. Και με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και με τους κατοίκους της Λήμνου και της Ικαρίας.

Στις 7 Ιουνίου ετοιμάζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο του. Δεν τον απειλώ, απλά τον προειδοποιώ ότι θα υπάρχουν και συνέχειες στον αγώνα, για να πεισθεί ότι αν μη τι άλλο πρέπει να αποδείξει ότι τιμά τα παντελόνια που φοράει, άρα και το λόγο που έδωσε για το ΦΕΚ που αναμένουμε».

Ο Τέρενς Κουίκ στη Λήμνο θα έχει συνάντηση και με το Δήμαρχο και με τους εκπροσώπους του νοσοκομείου, όπως και στην Ικαρία το ίδιο, όπου επιπλέον, θα συζητήσει με τους αυτοδιοικητικούς φορείς τα θέματα του εθελοντισμού στην πυροπροστασία του νησιού.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο