Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Και αν οι λαθρομετανάστες αποφασίσουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους;


Επειδή κάποιοι αναρωτιούνται αφελώς –αν και δεν είναι διόλου αθώοι και βεβαίως δεν είναι ούτε καν περιστερές– παρ όλα αυτά επιμένουν υποκριτικά να αναρωτιούνται: «Τι θα γίνει αν οι μετανάστες πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους;»... 

Γράφει ο Reporto

Η απάντηση είναι απλή… 
Σημείωση πριν συνεχίσετε:
Το άρθρο που ακολουθεί, ίσως κάποιοι το θεωρήσετε αυστηρό, κάποιοι άλλοι θα το αφορίσετε αποδίδοντας του το χαρακτηρισμό του "ρατσιστικού", μιας και αυτό στις μέρες μας βολεύει για να ξεμπερδεύει κανείς έυκολα με το διάλογο και την αλήθεια.

Εμείς πάντως θα σας προκαλέσουμε απλά να αναρωτηθείτε: 
Έχετε τολμήσει να αναρωτηθείτε απλώς, τι θα μπορούσε να συμβεί στον τόπο μας, αν το επαπειλούμενο σενάριο ξεχυθεί τις επόμενες μέρες στους δρόμους όλης της χώρας;
Έχετε συνηδειτοποιήσει πως μια τέτοια εξέλιξη θα συνιστά πλέον την Κόλαση του Δάντη για την Ελληνική κοινωνία και την εθνική μας υπόσταση;
Συνειδητοποιείστε αυτές τις απλές και απόλυτα ρεαλιστικές προκλήσεις και καλή συνέχεια στην ανάγνωση του άρθρου...
Λένε λοιπόν: "Τι θα γίνει αν οι μετανάστες πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους;" 
 

Η απάντηση λοιπόν είναι απλή...
Τους τα κόβεις από τη ρίζα πριν προλάβουν καν να το σκεφτούν.. Όχι γιατί είσαι απάνθρωπος… Όχι γιατί ο δικός σου πολιτισμός και οι δικές σου αξίες ταυτίζονται με τις αξίες που αποτελούν στον τόπο τους το δικό τους «νομικό πολιτισμό»… Όχι γιατί υπάρχουν χαμένοι και κερδισμένοι από μια ιδιότυπη διεθνική «βεντέτα».

Αλλά για μία σειρά συγκεκριμένες αιτίες που οφείλουμε να τις αναδείξουμε χωρίς την παραμικρή διάθεση εθελοτυφλίας.

Πρώτον γιατί αυτά τα χέρια είναι κατευθυνόμενα. Κατευθυνόμενα από κέντρα ύποπτα και σκοτεινά, που δεν έχουν το παραμικρό δισταγμό να παίξουν με μια κοινωνία ολόκληρη επικίνδυνα παιχνίδια θανάτου.

Δεύτερον γιατί αυτά τα χέρια είναι χειραγωγούμενα από επικίνδυνους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς που καθόλου δε λάτρεψαν τον επικίνδυνο εισβολέα, αντίθετα τον χρησιμοποιούν αδιαφορώντας και για την τύχη του, προκειμένου να οδηγήσουν τον τόπο σε εκτεταμένη αποσταθεροποίηση και να δρομολογήσουν ευρύτατες γεωπολιτικές ανακατατάξεις.

Τρίτον γιατί αυτά τα χέρια δεν είναι διόλου αθώα. Με την εγκληματική και δολοφονική δράση τους τροφοδότησαν τα φαινόμενα του νεοναζισμού, και σήμερα τα επικαλούνται ως άλλοθι για να εξασφαλίσουν ανοχή στην εγκληματική τους δράση και παρουσία.

Τέταρτον γιατί και μόνο η σκέψη πως θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, συνιστά εθνική απειλή, σε βάρος μιας χώρας στην οποία εισέβαλαν και δεν προσκλήθηκαν… Σε βάρος μιας χώρας που αδιαφόρησαν και προκάλεσαν τόσο την κοινωνία της όσο και τη στοιχειώδη νομιμότητα με την εγκληματική τους δράση… Σε βάρος μιας χώρας από την οποία έχουν το θράσος να απαιτούν δικαιώματα, αρνούμενοι κάθε υποχρέωση συμμόρφωσης στους νόμους αλλά και σε στοιχειώδεις κανόνες.

Πέμπτον γιατί αυτή η απροκάλυπτη απειλή αποκαλύπτει και την ύπαρξη ενός «αθέατου» κέντρου συντονισμού των ενεργειών, το οποίο βεβαίως και στόχους συγκεκριμένους διαθέτει και στη βάση ενός καλά οργανωμένου σχεδίου δρα.

Έκτον γιατί αυτή η χώρα έχει κυριαρχία, και ουδείς που δεν είναι πολίτης της δε δικαιούται να απαιτεί. Υποχρεούται μόνο να σέβεται και να τηρεί τους νόμους στους οποίους και προσφεύγει για να τον προστατεύσουν.

Έβδομον γιατί η δολοφονική «κουλτούρα» και η «κουλτούρα» του αίματος από την οποία διέπονται οι φανατικοί ισλαμιστές, δεν επιτρέπει σε κανέναν, κανένα απολύτως περιθώριο ολιγωρίας. Κάθε ανοχή σημαίνει θάνατο… Κάθε συνδιαλλαγή συνεπάγεται αποθράσυνση… Κάθε καθυστέρηση ταυτίζεται με πίστωση χρόνου για τη συγκρότηση αδίστακτων συμμοριών φανατικών και κανιβάλων, που θα γεμίσουν σφαγμένους τις πόλεις μας.

Όγδοον γιατί με την επαπειλούμενη φωτιά κανείς δεν παίζει. Η την τσακίζεις πριν γεννηθεί, ή αυτό που θα αφήσει στο διάβα της θα είναι καταστροφή και ερείπια.

Ένατον γιατί η ανεξέλεγκτη δράση ισλαμιστικών συμμοριών, ακόμη και στις ευαίσθητες εθνικά περιοχές της Ελλάδας, μπροστά σε μια τέτοια εξέλιξη συνιστούν και αναγορεύονται αυτοδικαίως σε κορυφαίο ζήτημα εθνικής ασφάλειας και ως τέτοιο οφείλουν να το αντιμετωπίσουν άμεσα οι συντεταγμένες δυνάμεις ασφαλείας του τόπου

Συμπέρασμα:
Η Ελληνική πολιτεία, οφείλει να τροποποιήσει άμεσα την κυρίαρχη νεοταξίτικη λογική που της επεβλήθη.
Οφείλει να προσπεράσει άμεσα τις λογιστικές λογικές των «οικονομικών επιδοτήσεων» από τα «ανθρωπιστικά» πρωτόκολλα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να συναισθανθεί την κορυφαία της εθνική ευθύνη.  

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως…
Αδιαφορώντας για τις όποιες ψευτοανθρωπιστικές θεσμικές και ευρωπαϊκές καρικατούρες, θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα – τώρα σε τέσσερα πράγματα πρωτίστως.

Πρώτον: Σε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα μαζικών απελάσεων από τη χώρα, δίνοντας άμεση προτεραιότητα στα φονταμενταλιστικά και εγκληματικά στοιχεία των οποίων την ύπαρξη γνωρίζει με ονοματεπώνυμο.

Δεύτερον: Να καταργήσει άμεσα το έκτρωμα των Παπανδρέυ – Ραγκούση και να αυστηροποιήσει το θεσμικό πλαίσιο αναφορικά με τη μεταναστευτική πολιτική ώστε να καταστήσει τη χώρα αντιδημοφιλέστατο προορισμό για κάθε μελλοντικό επίδοξο εισβολέα ή δουλέμπορο, και ταυτόχρονα να θεσμοθετήσει υψηλότατα παράβολα για την έκδοση και ανανέωση των αδειών παραμονής. Κανένα κοινοτικό δίκαιο δεν μπορεί να υπαγορεύσει το ύψος αυτών των παραβόλων, και να σταματήσουν να επικαλούνται οι νεοταξίτες υπάλληλοι τις περιβόητες κοινοτικές οδηγίες.

Τρίτον: Να σταματήσει άμεσα κάθε συζήτηση και φυσικά να παγώσει κάθε ενέργεια σχετική με την κατασκευή του τζαμιού στον Ελαιώνα. Πρόκειται για έναν χώρο ο οποίος φαινομενικά θα κληθεί να καλύψει τις λατρευτικές ανάγκες των μουσουλμάνων της πρωτεύουσας (βλ. λαθρομεταναστών εισβολέων), ενώ στην πράξη θα χρησιμοποιηθεί και ως χώρος για την ανεξέλεγκτη δράση φονταμενταλιστικών ομάδων, που ουδόλως σχετίζονται με λατρευτικές ανάγκες των μουσουλμάνων Ελλήνων πολιτών.

Τέταρτον: Να καταστήσει άμεσα ιδιώνυμο αδίκημα κάθε αναφορά ή δημοσίευμα που θα αναπαράγει ή θα ενθαρρύνει λογικές και πρακτικές «αυτοοργάνωσης» των εισβολέων και κάθε λογής φονταμενταλιστών, στο όνομα του δήθεν δικαιώματος τους να αμυνθούν απέναντι σε «ρατσιστικές» επιθέσεις.

Το φαύλο αυτών των ισχυρισμών κατέρρευσε αυτές τις μέρες σαν χάρτινος πύργος στην πολυπολιτισμική Σουηδία, η οποία επιπροσθέτως δεν έχει γείτονες που αμφισβητούν ακόμη και αυτή την εδαφική της ακεραιτότητα.

Κάθε άλλη λογική απέναντι σ αυτό το επικίνδυνο σχέδιο, με όση φλυαρία ανθρωπισμού και αν επενδυθεί, θα συνιστά πράξη εσχάτης προδοσίας.
"Ας Μιλήσουμε Επιτέλους"

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο