Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Μείωση μισθών κατά 15% στη ΧΑΛΚΟΡ

Ανακοίνωση-καταγγελία από το Συνδικάτου Μετάλλου Βοιωτίας. Σε μείωση των αποδοχών τω εργαζομένων κατά 15% προχώρησε η διοίκηση της εταιρείας ΧΑΛΚΟΡ, του Ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ. Το συνδικάτο μέταλλου Βοιωτίας εξέδωσε ανακοίνωση-καταγγελία, αναφέροντας -μεταξύ άλλων- τα παρακάτω:


"Το συνδικάτομέταλλου Βοιωτίας καταγγέλλει την νέα επιδρομή στις τσέπες εκατοντάδωνμεταλλεργατών του γνωστού ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ. Ηεργοδοσία στην επιχείρηση Χαλκόρ χθες στις 27/05/13 απαίτησε μείωση 15% τωναποδοχών των εργαζομένων, με πρόσχημα τη πτώση πωλήσεων της επιχείρησης.

Ο όμιλος ΒΙΟΧΑΛΚΟ πάνω από 75 χρονιά θησαυρίζει από τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μαςαλλά κυρίως από την εργασία χιλιάδων εργαζομένων. Το συνδικάτο μετάλλου μαζί μετο ΠΑΜΕ έγκαιρα ενημέρωσε τους μεταλλεργάτες ότι έρχονται χειρότερες μέρες όχιμόνο για τους εργάτες του κλάδου άλλα συνολικά για την εργατική τάξη και κάλεσεστην ισχυροποίηση του συνδικάτου ώστε να αποκρουστεί η νέα αντεργατική επίθεση.

Συνάδελφοι ακόμα καιαν υπογράψατε υπό το τρομακτικό δίλημμα της απόλυσης, δεν χάθηκε ο πόλεμος,αλλά μια μάχη. Εδώ και τώρα χρειάζεταινα υψωθεί στους χώρους δουλειάς σε όλα τα εργοστάσια του ομίλου μέτωποπαρεμπόδισης και αντεπίθεσης. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ με το ΠΑΜΕ. Καμιά αναμονή. Οργάνωσηστο Συνδικάτο. Ενισχύουμε τον αγώνα μας, μέσα από την ταξική πάλη για ναεπανακτήσουμε τα δικαιώματα μας, για να γίνουμε αφέντες του πλούτου πουπαράγουμε."


egnomi.gr

Viotiashop

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο