Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Μας χωρίζει μια θάλασσα (video)

Mε τη συμπλήρωση 90 χρόνων από τη Γενοκτονία της Μικρασίας, η Πανελλήνια Ένωση Εφεσίων και η Θεατρική Ομάδα ΕΦΕΣΟΣ, γύρισε σε ταινία μεγάλου μήκους το θεατρικό έργο του Αντώνη Παπαδόπουλου «Μας χωρίζει μια θάλασσα». Πρόκειται για τη πρώτη ταινία μεγάλου μήκους που γυρίζει Μικρασιατικός Σύλλογος ή Φορέας. Η ταινία διατίθεται από τον Σύλλογο, προς άλλους Συλλόγους ή Φορείς. Στείλτε μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες
Σκηνές από την ταινία μεγάλου μήκους «Μας χωρίζει μια θάλασσα» του Αντώνη Παπαδόπουλου που δημιούργησε η Πανελλήνια Ένωση Εφεσίων και η Θεατρική Ομάδα Έφεσος επ” ευκαιρία της συμπλήρωσης 90 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Πρόκειται για την πρώτη ταινία μικρασιατικού περιεχομένου που δημιουργείται αποκλειστικά από Σύλλογο και χωρίς Κρατική ή ιδιωτική οικονομική ενίσχυση

Με τους : Γιώργο Αυγουλά, Γεωργία Μπαχού, Τάσο Κανάκη, Κατερίνα Κατσανδρή, Σίμο Σταυρόπουλο, Ισμήνη Κανάκη, Νάσια Καραγιάννη, Νίκο Λεκάκη, Ευγενία Πασπαλά, Ελευθερία Παπάζογλου και πολλά από τα Μέλη της Ένωσης Εφεσίων.

Μουσική : Γιώργος Κομνάς Μοντάζ : Θανάσης Βαραμογιάννης

Σενάριο-Σκηνοθεσία : Αντώνης Παπαδόπουλος

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Το έργο ξεκινά με τη στιγμή της πυρπόλησης της Σμύρνης. Στη ταβέρνα του μπαρμπα Δημητρού οι ήρωες ζουν τις τελευταίες στιγμές του δράματος. Κάποιοι καταφέρνουν και περνούν απέναντι. Κάποιοι μένουν στη ταβέρνα. Από την επόμενη κιόλας μέρα, ένας παράξενος ταχυδρόμος μεταφέρει τα νέα αυτών που χωρίστηκαν. Αυτός ο ταχυδρόμος καθώς και μια μικρή γαλάζια γραμμή δημιουργεί τη γέφυρα ανάμεσα σε δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους.

Διάρκεια ταινίας : 1. 20΄
Δείτε το τρέιλερ

 Mikrasiatis

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο