Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Από το 1974 η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησαν διαδοχικά την πατρίδα μας και στερήθηκαν παντελώς μεταναστευτικής πολιτικής. Αυτή η παχυδερμική και εγκληματική στάση αυτών των κυβερνήσεων στην πολιτική αντιμετώπιση του μείζονος ζητήματος του μεταναστευτικού, οδήγησε στη χώρα μας πάνω από 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, κυρίως Μουσουλμάνους, οι οποίοι στην κυριολεξία «κυρίευσαν» πολλές γειτονιές της πρωτεύουσας αλλά και ολόκληρες πόλεις της πατρίδας μας. Ταυτόχρονα, η Ευρωπαϊκή Ένωση, βοήθησε με την υποτονική έως και ύποπτη στάση της στη διόγκωση αυτού του Εθνικού προβλήματος. Το πρόβλημα δε, ξέφυγε τελείως του όποιου ελέγχου, όταν το Φεβρουάριο του 2003, επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ, ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου και ο Υπουργός

 Δημόσιας Τάξης (σήμερα Προστασίας του πολίτη), Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υπέγραψαν τον κοινοτικό κανονισμό «Δουβλίνο ΙΙ», χωρίς σοβαρές ασφαλιστικές δικλίδες. Ειδικότερα, αυτός ο κανονισμός προβλέπει για την λαθρομετανάστευση, πως όποιος λαθρομετανάστης εισέλθει παράνομα σε Ευρωπαϊκή χώρα και συλληφθεί δεν θα επιστρέφει στην χώρα καταγωγής του αλλά στη χώρα της Ε.Ε. στην οποία εισήλθε πρώτα. Με βάσει λοιπόν, τα επίσημα στοιχεία της Ε.Ε., το 90% των λαθρομεταναστών εισβάλλουν στον Ελλαδικό χώρο και ακολούθως κάποιοι μεταβαίνουν σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα όπου και συλλαμβάνονται. Τότε η χώρα αυτή εκτελώντας τον κοινοτικό κανονισμό, τους επιστρέφει στην Ελλάδα. Έτσι, η Ελλάδα έγινε πύλη εισόδου και μοιραία μετατράπηκε σε αποθήκη των παράνομων μεταναστών.

            Δυστυχώς, τις τελευταίες ημέρες ενημερωνόμαστε για την εξέγερση των μεταναστών και τα βίαια επεισόδια, που έχουν ξεσπάσει στη Στοκχόλμη, πρωτεύουσα της Σουηδίας. Τα επεισόδια ξεκίνησαν από το προάστιο Husby, το οποίο κατοικείται κατά 75% από μετανάστες, κυρίως Μουσουλμάνους και στη συνέχεια εξαπλώθηκαν πολύ γρήγορα και σε άλλα προάστια της Στοκχόλμης. Έτσι, κάθε βράδυ οι μετανάστες πυρπολούν κτήρια, αυτοκίνητα, σχολεία, αστυνομικά κέντρα. Η Σουηδική Αστυνομία, που δεν είναι εκπαιδευμένη σε τέτοιες ακραίες καταστάσεις, μη μπορώντας να αντιμετωπίσει από μόνη της τον καταστροφικό εφιάλτη, ζήτησε την βοήθεια της πολιτοφυλακής και πολύ σύντομα πιστεύω, θα αναζητήσει και τη βοήθεια του στρατού. Μπροστά σ΄ αυτή την κατάσταση, ήδη έχει προκληθεί ανοιχτή συζήτηση στη Σουηδία, με θέμα την ένταξη ή μη των μεταναστών στην κοινωνία τους. Και όλα αυτά συμβαίνουν σε μια Βόρεια χώρα της Ε.Ε., όταν πολύ καλά γνωρίζουμε, πως η Γερμανία και οι χώρες του Βορρά, δημιούργησαν το «Δουβλίνο ΙΙ», προκειμένου να προστατέψουν τις χώρες τους, εις βάρος του Ευρωπαϊκού Νότου και κυρίως της Ελλάδος.  

            Ωστόσο, μη μπορώντας να υπολογίζει το τι θα συμβεί, λίγες μέρες μετά στην πατρίδα της, η Σουηδέζα επίτροπος της Ε.Ε. για την μετανάστευση, Σεσίλια Μάλστρομ, κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα στις 15 Μαΐου, αρνήθηκε υστερικά να ξεκινήσει διάλογος της Ε.Ε. για τη διανομή των λαθρομεταναστών σε όλες τις χώρες της Ε.Ε., σύμφωνα με τον πληθυσμό της κάθε χώρας. Φέρεται δε, να είπε: «καμιά χώρα του Βορρά δεν θα δεχθεί μια τέτοια συζήτηση».

            Επιπρόσθετα δεν πρέπει να αγνοούμε πως ρόλο πρωταγωνιστή, σε αυτό το καταστροφικό παιχνίδι για την πατρίδα μας, δηλαδή της αθρόας και ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, έχει παίξει και η Τουρκία, η οποία στο πλαίσιο μιας μακρόπνοης στρατηγικής της, επιχειρεί να εξασθενήσει αμυντικά την Ελλάδα, ώστε να επιτελέσει κυρίαρχο ρόλο στην ευρύτερη περιοχή μέσω της αρπαγής του ενεργειακού πλούτου από Ελλάδα και Κύπρο. Γιατί ως γνωστόν, «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται». Άλλωστε, αυτόν ακριβώς το σκοπό είχε και το πρόσφατο ταξίδι του Ερντογάν στις ΗΠΑ, από τη στιγμή που είναι διεθνώς γνωστό, πως ο Ομπάμα επιζητεί και στηρίζει την αναβάθμιση των σχέσεων της Τουρκίας με την Ε.Ε. Αυτή η υλοποίηση των σχεδίων των ΗΠΑ με το αζημίωτο,  έχει συμμάχους αρκετές Βόρειες χώρες της Ε.Ε.

            Συνεπώς, όταν η Τουρκία πάντοτε μέσω δεξαμενών σκέψεως υψηλότατων αξιωματούχων της, καταστρώνει γεωπολιτικά και ενεργειακά σχέδια για τα επόμενα 50-100 χρόνια, η δική μας προδοτική-μνημονιακή-τρικομματική κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, αναλώνεται στο αν θα δημιουργήσει νέο αντιρατσιστικό νόμο ή θα εξακολουθεί να ισχύει ο ν.27/1979 ή αν αυτός χρειάζεται μερικές προσθήκες. Και βεβαίως, το σίγουρο είναι, πως με αυτούς τους ολίγιστους, χαμηλοϋψείς και λαθρολάγνους πολιτικούς που μας κυβερνούν, η πατρίδα μας θα αντιμετωπίσει μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό της Σουηδίας, όταν τα στίφη των λαθρομεταναστών θα εξεγερθούν εναντίον της κοινωνίας των Ελλήνων. Τότε η πατρίδα μας, έρμαια των εξελίξεων, θα αποδεχτεί τετελεσμένα σενάρια απώλειας εδαφών της.



ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ













Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο