Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Βοθρολύμματα και πάσης φύσεως «υλικά» και ευωδιές εισρέουν στο ρέμα Νεοχωρακίου, θηβων



Βοθρολύμματα και πάσης φύσεως «υλικά» και ευωδιές εισρέουν στο ρέμα Νεοχωρακίου, θηβων το οποίο ρέμα καταλήγει στον Ασωπό, ενώ όλα αυτά διέρχονται και δίπλα ακριβώς από το προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου, εγκυμονώντας κινδύνους όχι μόνο για την υγεία των παιδιών αλλά και των κατοίκων.
Το θέμα γνωστό από το 2006, όταν οι κάτοικοι είχαν συγκεντρώσει αριθμό υπογραφών, προσφεύγοντας στον Εισαγγελέα και την Νομαρχία…
Η αρμόδια Υπηρεσία της Νομαρχίας είχε προβεί τότε στο τεστ χρωματισμού, τα αποτελέσματα του οποίου είχαν προδώσει μερικούς από τους υπαίτιους, χωρίς ωστόσο να λυθεί το πρόβλημα, αφού μετά από ελάχιστες ημέρες το «φαινόμενο» επαναλήφθηκε και συνεχίζει μέχρι σήμερα.
«Εδώ είναι χαβούζα! Ποντίκια, φίδια και περιττώματα υπάρχουν παντού» καταγγέλλει κάτοικος του χωριού, που δικαίως χαρακτηρίζει το πρόβλημα «μπαλάκι που πετιέται από την μεγάλη περιοχή στην εξέδρα»!
Πραγματικά, η λύση δεν ανήκει στον Δήμο, την Νομαρχία μόνο, παρά συνολικών φορέων, καθώς η κάλυψη του ρέματος απορρέει από άλλες διατάξεις!
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το έργο έχει ενταχθεί στην ΣΑΤΑ, πλην όμως υπάρχουν καθυστερήσεις, που ουδόλως ανήκουν στον Δήμο Θηβαίων, ο οποίος ζητά την επίσπευση της λύσης!

Αναρτήθηκε από ΘΗΒΑGR

thiva online

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο