Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Η Μάγδα Τσέγκου τα «έχωσε» σήμερα στην Ρεπούση

Ο κακός χαμός έγινε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά και την Μάγδα Τσέγκου με την Ηπειρώτισσα δημοσιογράφο να είναι έξαλλη από τις πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Ρεπούση περί … μύθου… για τη θυσία των Σουλιωτισσών και να ξεσπά.
Η δημοσιογράφος δεν μπορούσε να βρει λόγια να εκφράσει το θυμό της μεταφέροντας ταυτόχρονα το θυμό αλλά και την αγανάκτηση όλων των Ηπειρωτών, ενώ προθυμοποιήθηκε να χαρίσει ιστορικά βιβλία στην κ. Ρεπούση για την θυσία των γυναικών του Σουλίου στο Ζάλογγο…

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ με τον Γιώργο Αυτιά και την Μάγδα Τσέγκου φιλοξενήθηκε και ο αντιδήμαρχος Λούρου κ. Κακιούζης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι είναι απαράδεκτα τα όσα είπε η βουλευτής, δηλώσεις οι οποίες έχουν εξαγριώσει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής που νιώθουν υπερήφανοι για τους προγόνους τους και τους αγώνες που έκαναν.

Τη στιγμή που ο ελληνικός λαός υποφέρει από τις επιλογές της κυρίας Ρεπούση και των λοιπών πολιτικών, παίζονται παιχνίδια εις βάρος της ένδοξης ιστορίας μας, μιας ιστορίας που κράτησε και κρατά ζωντανούς τους Έλληνες για αιώνες τώρα και αποτελεί πηγή δύναμης για το μέλλον, έρχεται η ίδια να μυθοποιήσει και να απαξιώσει αυτήν την ιστορία.

Οι κάτοικοι πάντως της περιοχής είναι εξοργισμένοι ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλούν για «μαύρισμα» της ΔΗΜΑΡ στις εκλογές…
http://troktiko.eu

Magda's Blog

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο